Jovanović: Kućna dostava starima i nepokretnima prioritet

Ostavite komentar


  1. Ovi iz opozicije nikako da usklade prozivke. Da je država čekala na njih da im proradi mozak, od pomoći najstarijim građanima pomoć koju bi oni ponudili.

    1. Po tvojoj botovskoj „logici“, sad bi Đilas trebalo da se takmiči sa Vučićem u pružanju pomoći starijim, pa ako se pokaže da Vučić više pomaže, to bi nepobitno pokazalo da je Vučić „bolji“ od opozicije, zar ne?
      To se sasvim uklapa u botovsku „logiku“ onih koji na ovom sajtu ponekad pitaju koliko je kilometara autoputa napravila opozicija, ili koliko je fabrika otvorila opozicija.
      Ali vidi, koliko god da takvo nešto vama botovima izgleda normalno i logično, stvari jednostavno tako NE funkcionišu u životu.
      Svrha postojanja i posao opozicije NIJE da se organizovanjem pomoći starijim i/ili otvaranjem fabrika takmiči sa vlastima ko će da uradi više (ili jače, brže, bolje). A svrha postojanja i posao vlasti JESTE da organizuje pomoć i otvara fabrike, pravi puteve itd, itd. Pošto vlast ima puni pristup državnoj kasi i svim ostalim resursima države, a opozicija to nikako nema, NE možeš NIKAKO porediti to dvoje.
      Je li ti jasno? Ne, sigurno nije, ali nije ni bitno jer vi polupismeni botovi ionako ne dolazite ovde da biste nešto razumeli ili naučili, nego samo zato da uzdižete u nebesa svog Idola i srazmerno tome pljujete po opoziciji, a negde usput uvek zaturite i logiku i razum!

  2. Ako svako od nas mladih pomogne po jednoj stambenoj jedinici gde zive stariji od 65 godina, mislim da cemo dvostruko smanjiti mogucnost sirenja zaraze. Samo jedno kucanje na vrata, dobar dan, izvolite, svako dobro!

  3. Prioritet svih prioriteta su naši životi, tako da se moramo pobrinuti da izvršavamo sve zadatke koji su dati od strane državnog vrha i nadam se dvemu najboljem.

  4. Naši najstariji sugrađani su prvi naudaru od korone virusa i moramo im na svaki način pomoći da ne bi izašli na ulicu i izazvali teže posledice po njih same.

  5. Pa brojni volonteri su angazovani sirom zemlje, brojni mladi ljudi koji pomazu starijima i izlaze im u susret na sve moguce nacine, svakodnevno okrecu sve brojeve telefona i nude svoju pomoc.

  6. Opozicija kao da je pala sa Marsa, kao da namerno ne gledaju na pravi nacin situaciju oko sebe, samo nesto kritikuju i nista ne doprinose u ovoj borbi. Pa drzava ako nesto radi, to je briga o starima, radi sve sto je neophodno kako bi im olaksala zivot u izolaciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.