Jovanović: Lekarima i sestrama nisu potrebne Vesićeve zastave, nego veće plate i zaštita

Ostavite komentar


  1. Ne znam mnogo o gospodinu Jovanovicu, izgleda kao covek koji bi mogao uciniti nesto smisleno u buducnosti poput gradonacelnika Zelenovica.
    Bilo bi blagodarno za sve da se „prva postava“, znamo svi ko su, skloni mada nemam iluzija da ce se to i dogoditi.
    Sto se tice aplauza u 8h takav kolektivizam lisen spontanosti nikad ne donosi dobro.

    1. Bravo, sjajna analiza ove nase nesrece.
      Naravno, bravo i za g. Jovanovica koji je pravi predstavnik kriticne opozicije.

  2. A nama iz ostatka Srbije ? Hoću i JA svoju zastavu plaćam ovoj Srbiji uredno porez kojima su plaćene ove zastave.

    1. Ako je to jedini problem oko zastava onda vam je baš super! Ovde se radi o omalovažavanju drzave , zastave i medicinara , plus uzaludno trošenje para! Ako im ovo prođe sledi nabavka od milion , i onda uz zastave sledi u martu i štafeta mladosti u čast aleksandra VELIKOG!

    2. XXL, da razjasnimo ovde botovi botovima zastave dele, stvarno misliš da nekome normalnom u Beogradu treba vesić & co. da donose zastavu? vesić da mi priča o patriotizmu, ili bilo kome? Što se mene tiče svih 10.000 neka nosi vama van Beograda, ionako vesić nije beograđanin nikad ni bio.Ne čini adresa nekog u l.k. beograđaninom.Biti građanin Beograda je mnogo više od adrese u L.K…..

  3. Nažalost Srbije i srpskog naroda danas Srbijom vladaju i uništavaju je mnogobrojni Vesići.

  4. Vesic je sigurno zarazen korona virusom zbog
    zastava.
    Ima lil ikakva odlukal i obrazlozenjel o svsi tihh zastaova
    Tonisu njegove pare icice u zatvor.

  5. Ako je istina da je rebalansom Vesic u jeku epidemije smanjio budzet za zdravstvo Beograda onda je to skandal. Istrazite.

  6. Gospodine Jovanoviću, zašto sada tražite povećanje plata medicinskim radnicima. Zapitajte „nekoga“ što im plata nije povećana u periodu od 2000-2012?

  7. Previše je bahatosti i privatizacije odavno.. Sad je prilika da svako dobro razmisli i svi izadju na izbore konačno posle decenija lažnih kampanja… glasam protiv svakog ko deli pare Miskovicu, Djilasu, Mitrovica, Jeremicu, i da ne nabrajam dalje pa makar to bilo i samo e100. Pa ti je uvreda svega ljudskog i na ivici zlonamere.. Dati pare bilo kom u radnom odnosu i sa platom iznad prosečne je pljuvanje u lice i pameti i etici… Ako izdaje 80/ na izbore i većina ne glasa za aktuelne i bivše lopove eto pomaka..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.