Jovanović (Odbranimo reke Stare planine): Razgovor sa Brnabić o ekologiji gubljenje vremena

Ostavite komentar


  1. Da li je to ona Brnabić „zamrznuta direktorka kontinental vetrova“ iz firme sestara Udovički, koja je nasledila Kori Udovički na ministarskom mestu kad je „isplivao“ snimak razgovora u kome Vučićev kum „nije tražio“ i „nije dobio“ 2 miliona evra da priključi vetropark sestara Udovički na EMS.
    I onda „zamrznuta direktorka“ postade predsednik vlade a kum naplaćuje ~2 miliona evrra godišnje od MHEs i sprema se i on da pravi vetroparkove.
    Te „tetke iz kanade“ navalile da šalju novac ne mogu da se odbrane Vučićevi saradnici i kumovi

  2. Covece,nema cekanja,u svemu si u pravu.Ovo je nasa zemlja a ne lopova i domacih izdajnika,koji bi zbog para prodali sve sto vide oko sebe.

  3. Bravo za Cutu/gospodina Jovanovic/,apsolutno je u pravu kao i gospodin Bakic.Ova vlast je u stanju da uradi apsolutno sve sto je u njenu koris bez obzira na stetu koju nanosi sopstvenom narodu.Mi jesmo kolonija i na prostoru nase jadne zemlje moze da se rije,rusi ,kopa ,ispusta u vazduh sve i svasta/za nasu decu/a mi nista ne preduzimamo.Kada se osvestimo,a tesko da ce se to dogoditi posle ovolikog trovanja,bice KASNO.

  4. 9.april 2021. je veliki dan.
    Gospodin Cuta je sve opisao najjednostavnijim recima koje su istinite. Cuvajmo nasu dragu zemlju od onih koji je ocigledno ne vole jer je samo i jedino eksploatisu. Srecno 9.aprila!
    Quo vadis Domine.

  5. Samo ti Brani jer niko ti ne Brani da Braniš
    Ali od Vazduha i Zelene Trave se ne Zivi
    Ekonomija Treba

Ostavite komentar


Društvo

Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice 10

Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice

Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je u Debati televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su uzroci koji su doveli do problema dugogodišnjih lista čekanja za pojedine operacije i dijagnostičke intervencije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.