Jovanović: Presuda za paljenje kuće je vesnik slobode medija u Srbiji

Reakcije na presudu bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću za paljenje kuće novinaru

Ostavite komentar


  1. Ovo je bruka za domaće sudstvo, kao i za domaće novinarstvo – jer mora da se raduje ovako otvorenom ponižavanju.

    Ako je 4 godine poštena kazna za glavnog čoveka grada, koji je naložio policajcu da ubije čoveka, i to novinara, i to onog koji je iznosio na videlo kriminalne radnje ovog King Pina, i da mu usput zapali i kuću i sve podatke sakupšljene u tim novinarskim istraživanjima – onda je sve ok.

    Da ne zaboravimo – u zapaljenoj kući je bila i supruga naciljanog novinara, dakle pokušaj bezobzirnog dvostrukog ubistva.

  2. Malo je dobio u odnosu na tezinu zlocina, na traume i psihicke posledice uz materijalne naravno, naneo gospodinu Milanu Jovanovicu i njegovoj supruzi. A sta ce biti sa kriminalom u opstini Grocka i u Zeleznici Srbije u kojoj je Simonovic bio generalni direktor, o tom po tom, kada se promeni vlast, posto bi za Vucica to bio jos jedan „minus“ u nizu minusa koje diktator svakodnevno belezi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.