Jovanović: Pretnja NN izvršilaca iz Advokatske komore da pazim šta pričam mi je smešna

Ostavite komentar


  1. Nazalost, advokatska struka se bruka zbog veceg broja pojedinaca. Kada dozvole u Skupstini da se donese zakon da i oni rade preko fiskalnih kasa, mozda ce se misljenje o njima poboljsati.

  2. A Zora Dobričanin mu je bila povolji, kao injegovim prijateljima u Sarajevu, kada je dotična učestvovala u onom cirkusu oko ubijenog Davida?
    Čedomire, Čedomire!:-)

  3. Oni brane „tekovine devedesetih“, i to, izgleda uspešno, pošto na vlasti ili oko vlasti opstaju oni koji nam pojedoše više od trideset godina života.

  4. Ceda i dalje misli da mu niko ne moze nista pravda ce kad tad izaci na videlo

    1. Mada u poslednjih par godina vonja na ruski kavijar a podočnjaci i naduvenost od Stoličnaje i ko zna kakve šit robe iz Moskve. Manite se srblji te komunjarske mantre o Ciji i Nato-u bar mi znamo ovde ko je u ofanzivi. Sovjetorusi komanduju iz senke sa 80% političke scene u zarobljenoj državici dok se širi maglena priča o zaveri zapada koju jadni srblji gutaju evo već 35 godina.

  5. Toooooo Čedo!
    Ožeži! To je pravi Čeda a ne ono koketiranje sa AV i njegovim sektašima!
    Raspali bre!

  6. Neznam kako on moze da pre ti ljudima a trenutno je ispusena mustikla niko da kaze koga cuva da im je tako vazan doso je kao dripac a sad je tezak milione evra Nosio pocela patike a sad ga cuvaju pet kola obezbedjenje i on je u blindiranom autu Sta je on toliko vazan za ovu drzavu da ga cuva toliko obezbedjenje bio u svoje vreme sa Draskovicem i posle toga su niko i nista Zasto se neispita odakle mu toliki novac i na koji nacin ga je steko radom sigurno nije a privatizaciskom pljackom sigurno jeste smeo bi glavu dati za ove moje reci Pre nekoliko dana posle rasprave sa Cecom Milomir Maric i voditeljka pitala su ga zasto ga toliko cuvaju a gledacu nisu culi odgovor a on ga ponovo nije pitao zbog cega jel mu je neko zabranio ponovo da pita Cedu Od koje je on koristi drzavi Srbiji sto sedu u skupstini i dobija platu Dok je bio Djindjic bio je mocan a posle njegovog ubistva dosovci su se ogradili od njega a pozakonu trebao je da bude na Djinjicevo mesto jer je bio potpresednik Dali ce doci jedan dan da narod cuje vise o njemu ili ce to ostati tajna za sva vremena O svima se prica no su bili i sta su radili a o njemu se prica ali on sve to negira i za sve njih kaze da su budale i tako skine stvari i nikome nista

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.