Jovanović: Sloboda medija je Vučićeva laž

Predsednik Aleksandar Vučić na panelu o medijima u Davosu o "lažnim optužbama" novinara kome je spaljena kuća

Ostavite komentar


    1. pa što ga nije pozvao u emisiju ? i otkad to predsednik jednog pokreta ide u duel sa nižim funkcionerom na lokalu ? Pa valjda bi Radojičić trebao u duel kao gradonačelnik, ili Vučić kao „vođa“. Za šta se Vesić pita pa da on ide u duele ?

  1. Kako nisu slobodni? Ako vredjate novinarku koja vam postavlja pitanje pogrdnim imenima, ona pri tome radi svoj posao. Vi joj uskracujete pravo da radi samim tim sto je proganjate po drustvenim mrezama, pa eto dobili ste slobodu da se izrazite povodom toga. Posto niste birali reci, znaci da ste imali slododu da se izrazite !? Zar niste dobili preveliku slobosu!? Sta jos hocete !?

  2. Bravo za vasu borbu i podrska za vas gospodine Jovanovic, nadam se da cete docekati da kriminalci zavrse tamo gde je odavno trebalo da cukaju kamen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.