Jovanović: Vlada Srbije dva i po meseca ne donosi odluku o zaštiti Krunske ulice

Ostavite komentar


  1. Pa kako da vam odgovore kada su podelili investitorima pa ce biti penala, mada je to tesko utvrditi jer je pitanje ko su investitori, ne zaboravite da je Karic to lepo objasnio, ima delova Beograda gde ima starih zgrda od pre II Svetskog rata, da je to ruglo i treba sve to porusiti i napraviti novo ja dodajem i lepse, tako da ne ocekujte odgovor uskoro mozda posle izbora a onda se mozda i promeni odluka Zavoda za zastitu spomenika kulture.

  2. premijerka nema vremena za to, pošto radije sedi na Pinku i blati neistomišljenike. Uostalom, da li ste sigurni da jednu odluku vlade neće ukinuti druga za koji mesec, dok se slegne prašina?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.