Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva

Nove potvrde da ispaljene čaure nisu dokaz pokušaja ubistva u slučaju napada i paljenja kuće novinara u Grockoj

Ostavite komentar


  1. Čaure i gde su meci ispaljeni su potpuno nebitni. Činjenica da su izazivači požara pucali, ukazuje na to da su time hteli sprečiti ukućane da ne izađu iz kuće. Koji drugi razlog bi postojao? To bi značilo da su oni pucali iz čista mira, šenlučili, zabavljali se, kao da su u svatovima? Ili su možda hteli da skrenu pažnju ukućanima da im gori kuća, pa da se spašavaju? Ovo je sve blago u odnosu na svinjariju „Helikopter“, ali pokazuje kako jedna nakaradna, kriminalizovana vlast funkcioniše.

  2. Sve je rečeno u komentaru Tomislava Drvara, zašto je stav tužioca Stamenkovića pogrešan da se istraga vodi samo za izazivanje opšte opasnosti, jer se dokaz u vezi veštačenja čaura mora ceniti zajedno sa dokazom o istovremenom paljenju kuće. što ukazuje na pokušaj ubistva i svakom laiku!
    Pitanje je zašto tužioci poput Stamenkovića preuzimaju na sebe krivicu i faktički negonjenjem zločinaca za stvarno počinjena nedela sa njima dele odgovornost , i ujedno vređaju žrtve?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.