Jovo Bakić odgovorio Ani Brnabić: Još jedna izjava besprizornice o meni

Ostavite komentar


  1. Možda će Sekta problem „nasilja nad njenim članicama“ pokušati da reši tako što će članice, dok idu po ulazima zgrada i mućkaju sa spiskovima stanara, pratiti policajac.
    MUP se već pokazao spremnim za saradnju kad se mućkalo sa upisom stanara iz j…m li ga gde na beogradske adrese. Negde čak i po trideset na jedan jadni transformator.

  2. Šta god bilo, takav Bakićev rečnik i takva ‘fizika’ političkih aktivista, ovde opozicionih, je nedopuštena u društvu kome težimo. Batina ima dva kraja, meni, iako starom opozicionaru, je uvredljivo stavljati me u isti koš sa ovakvima. A budući da dosta nas ima i ‘zapadna’ državljanstva, jedan ovakav ‘napad’ bi ispraznio kasu dotičnog i njegove političke organizacije. Dozovite se pameti, kulturom se pobedjuje – makar u Beogradu

  3. Jovo, osim filozofiranja, izvolite, angažuje se aktivno. Ima mnogo savetnika i analitičara, ali nedovoljno kontrolora i drugih aktivista.

  4. @ Lesa
    „Dozovite se pameti, kulturom se pobedjuje – makar u Beogradu“
    Savet upućen na pogrešnu adresu. Recite to Vučiću i njegovim fikusima.

  5. Хало Леси,ти ли си онај што Сими Спасићу заноси мегафон.Ти си опозиционар као што сам ја астронаут.Јово Бакић је само предвидео шта може да се деси бандитима,лоповима и битангама из секте СНС.

  6. Don’t kill the messenger…Sad vam je Jova kriv što vam je rekao kako se ovakve vladavjne završavaju. A niste krivi vi sto se bahato ponašate i pljačkate ovu jadnu zemlju.

  7. Znaci svi koji ne dele bakicevo misljenje su rdja. Vrlo akademski i demokratski.

  8. Bakiću svaka ĉast, javno fale takvi kvalitetni intelektualci, ali ĉini mi se da je mnogima lakŝe i unosnije da ćute, a ćutanje na ovo zlo je takodje podržavanje zloĉimaca.

  9. „Jadne žene“ su snimljene i uhvaćene u očigledno nezakonitim i mutnim poslovima za račun Ane i sekte, pa je Anino gromopucateljno prenemaganje samo za unutrašnju upotrebu.
    Da „šef“ vidi kako se ona „bori“ za svoje „mrvice“ sa šefovog stola i da je shodno tome nagradi, kao što je baš skoro pohvalio, i usput, da napujda, ako može, još koju budalu da se bije za njen račun i privilegije? Jer, batinaše samo oni šalju na narod, pa onda što glasnije optužuju druge za ono što sami rade. To im je modus operandi. Već viđeno i izlizalo se od zloupotrebe.

  10. @Boža
    Na ljutu ranu ljutu travku.
    S’ kim to akademski i demokratski, stvarno ste me nasmejali!:)

  11. Jovo, svaka čast. Mislim da svaki normalan čovek želi isto.
    Posle toliko godina mentalnog I svakog drugog maltretiranja normalna bi bila reakcija da se ostvari scenario koji je prof. Bakić predpostavio.

  12. Jovo Bakic za predsednika R. Srbije i da pojurimo ovaj olos SNS , SPS i sve njihove satelite da sve sto su pokrali vrate drzavi i da leze u zatvoru za izdaju Srbije , ubistva, krađu i kolektivno zaglupljivanje naroda.

  13. Niko NIZAŠTA ovde neće odgovarati.
    Mogu da pljackaju do mile volje još. brže, bolje, jače.
    Srbija je to, propala država i u etičkom i u ekonomskom pogledu

  14. Kad cujem sta ovaj politicki otpad iz CG i Srbije laprda dodje mi da kazem da se to dozvoljava bez posledica u mojoj Srbiji.

  15. Bakiću,svaka čast!!!!!
    Nama fale ovako retki,
    kvalitetni intelektualci
    kao što je uvaženi
    profesor JOVO BAKIĆ!!!

  16. Gos’n Bakicu podrzavam vase glediste po pitanju vladajuce klepto-strukture. Jasno je od prvog dana od kada su ponovo zaseli na javne fuknkcije da ih ceka slichan scenario kao 2000te. Ali ce ih verovatno najvishe juriti po ulicama bash oni koji su ih najvishe podrzavali… imam utisak kao da se ljudi bude iz nekakvog stanja ‘masovne hipnoze’….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.