Jovo Bakić na listi ekoloških terorista pokreta „Kopaćemo“: Stojim iza svojih reči i dela za razliku od njih

Ostavite komentar


  1. Kao što je Jovo Bakić svojevremeno rekao „…juriće ih motkama po ulicama’, tako to vredi i danas za te fantomske iz „Kopaćemo“. To su oni koji su spremni da prodaju svoju zemlju strancima. Sa takvima nema nikakvog razgovora.

  2. Kad pročitam to Kopaćemo…u glavi čujem i nastavak pretnje.
    Kopaćemo vam po životima, kopaćemo vam rake, kopaćemo vam masovne grobnice…
    Ja verujem da je takvo alavo i izdajničko zlo u stanju da iz sadističkog zadovoljstva i naravno zbog para sve uradi, čak i da nas sve pobije, ali pošto pare ne mogu da se udišu i jedu i njima će litijum i bor doći glave.
    To je kao ona priča o škorpiji i žabi.
    Ne mogu da odole zlu u sebi, iako će i sebe uništiti.

  3. Gospodine Cole,nismo mi toliko umni da zalazimo toliko duboko u naše mozgove kao Vi!!!

  4. Pokret Kopaćemo je projekat Vučića i organa bezbednosti, a s ciljem da razvije i ojača antievropski i antizapadni sentiment kod gtađana Srbije. Pokret Kopaćemo koristi Rio Tinto kao dimnu zavesu u cilju potkrepljenja mišljenja da je Projekat Jadar pod patronatom Vučića, te ako ste protiv Rio Tinta onda ste i protiv Vučića. Objavljivanje spiskova eko terorista ima takođe za cilj da stvori utisak da i Rio Tinto ima udela u toj aktivnosti, što i jeste poenta projekta Kopaćemo, da učvrsti antizapadni pokret u Srbiji.

  5. Zašto kopači ne odu dobrovoljno u rudnike uglja da kopaju što više jer ipak ide zimska sezona, to bi bilo jako lepo s njihove strane i onako, da kažem, patriotski.

  6. « Kopacemo «  svi zajedno u Majdampek i Bor da kopate pa ako vam se dopadne samo se prebacite u drugi rudnik ali vec postojeci .
    Svi se preselite u blizinu da puno vremene ne gubite u prevozu , deca imaju skole, vrtice , zene mogu uzgajati povrce , cvece , a vi kopajte to ste trazili .

  7. Spisku nedostaju važni ljudi. Ceca Bojković, prof. Đorđević, akademik Vukosavić, prof. Ristić, gospođa Bralović, svi sa protesta. Dajte uozbiljite se amonimusi i odradite posao korektno. Zavrnite rukave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.