Judita Popović podnela ostavku u REM-u: „Postalo je besmisleno bez sistemskih promena“

Ostavite komentar


  1. Dobro se setila. Pravila se nezavisna, a sedela sa njima i primala ogromnu platu!

  2. Bravo gospođo Popovoć! Realnoj, razumnoj i čestitoj osobi nije mesto u kaljuzi beščašća, kriminala, narkomaniji i siledžijstva.

  3. Varadi familija, znači nešto, zašto odmah, na početku protesta nije dala solidarnu ostavku sa ministrom obrazovanja, nego, kao advokat vagala, i kad je videla da više joj vredi ova opcija (ostavka), veoma lukavo, da još ispadne i heroj predvodnik, velikodušno daje ostavku!
    Varadi Tibor,(doktorirao je međunarodno pravo na Harvardu,USA), iz veoma cenjene i afirmirane advokatske familije, iz današnjeg Zrenjanina, (nisu bili izvikani kao Toma Fila; Filota Fila je bio vrstan advokat, i psiholog), je branio Srbiju kao državu pred međunarodnim institucijama! Sve šta je on gradio, došli su nepismeni da razgrade, čak i da unazade, pa se više ne brani pedalj kosova, nego sopstvene guzice.
    Gde je nestao patrijarh Sofronije? jbg, kakvo li je „metničko“ ime uzeo, bolje da pitamo đavola, jer su oni kao ovdašnja vlast i opozicija , na večitoj vezi preko crvenog telefona, koji razvrstavaju svoje ovce, po njihovoj volji, preko grbače neukog naroda. Popovi vode, ne sa 5:0, nego sa na n-1:0. neznate zašto? jer političare narod može da smeni, a popove Nikada, jer nema dovoljno mehanizama po Ustavu! Jer se ovaj patrijarh, prilikom ustoličenja se zakleo nad knjigom Ustav? Nije, jer smo kao tzv. Sekularna država. Nije vam jasno? Biće, kad vrhovni bude podviknuo u najjačoj tišini patrijarhu.pssst. LGBT populacija će da pobedi na izborima!

  4. Ima jos ljudi koji podnose istavku jer stvarno nista ne mogu vise da promene

  5. Koja nepismenost,sta je,na kraju pjesnik hteo da kaze.
    Bravu Judita.

  6. Nije nikad imalo nikakvog smisla biti u telu kome je na celu Olivera Zekic.
    I za koje clanove vrbuje Milan Antonijevic

  7. Autokratska vlast je pod pucanjem.
    Prirodno i normalno.
    Do pobede.
    Sa autokratom nema dijaloga.
    Autokrata je covek koji vodi drzavu
    I sam donosi odluke.
    On ne dozvoljava dijalog.
    Videli smo to u prethodnih 11.godina
    Narod mu me veruje.
    I zato je gotov.

  8. Javljam se, da uskocim na njeno mesto. I ja bih malo da osetim tu atmosferu i da me za to plate.

  9. Brod tone treba se prešaltati. Više cenim one koji će potonuti s brodom jer su verni som stavu da li iz interesa ili neznanja.

  10. Kada LSV kadar daje ostavke onda znajte da je blizu kraj!!
    Treba „obezbediti “ korak za učešće u narednoj vlasti
    Do juče je bio dobar REM, a kada se narod digao…onda je : “ rekla sam vam ja“..!
    Sramota…

  11. I ja kažem bravo Judita.Prateći rad REM-a znam da je bila istinska opozicija u toj instituciji verujući da može da opameti ostale članove i utiče na njihove odluke.

  12. I bez nje se može. Kome se ne sviđa srećan mu put. Dosta je bilo laži i obmane protiv Predsednika Vučića.

  13. Dugo vam je trebalo da se isključite iz te sramote! Verujem da vas je sramota što ste učestvovali a i da će vas biti sramota zauvek jer ste učestvovali.

  14. Zašto je uopšte da bude član REM , primala platu, i odjednom joj proradila savest, posle koeg vremena. Neverovatna Empatija i lični osećaj prema pravdi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.