Judita Popović (REM): Koji je javni interes da se uznemire građani Srbije i krše zakoni

Ostavite komentar


  1. Zar gospođa misli da Srbiji danas nije potrebno buđenje? Ljudi se svakodnevno ubijaju na ulici, podmeću se bombe, puca se na sve strane, lete noževi, lome se ruke, od narkomana ne možeš da dišeš. Srbija je postala zemlja kriminala, nasilja i agresivnih ljudi. Treba ovom narodu reći gde to vodi. Dosta guranja glave u pesak, dok i tebi neko ne razbije prozor sekirom.

    1. budjenje da se l0povski rezim skine svakako. Srbija je najsiromasnija zemlje u Evropi sa najgorim zdravstvenim sistemom u Evropi . A vi i dalje slusajte Vicica i njegove glasnogovornike, cirjakovic tipa, koji su za ludaru a ne za TV

    2. Nisu li kriminalce popularizirovali ovi isti iz vremena nacional- socijalista onog ispod lipe? Sve je krenulo od tada. Nema obrazovnih emisija na TV. Popularne su samo trofrtaljke i lopovi. Gospodja je jedina normalna u tom REM-u.

  2. Gospođo Popović, nikako ne odgovarate zašto je eksplicitno prikazivanje streljanja muskimanskih zarobljenika bez zatamnjivanja bilo poželjno da vidi narod Srbije, a obračun kriminalaca je nešto što ne rreba niko da vidi.

  3. „banana drzava“ , a narod i dalje ceka mesiju kao i svi hriscani vec dve hiljade godina.

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.