„Jugoslavija je deo srpskog naroda“: Na kući Nikole iz Zaječara za 1. maj i 29. novembar vijore se dve zastave

Ostavite komentar


  1. I ja sam Jugonostalgicarka.
    Tad smo imali drzavu i bili srecni.

  2. Ja sam Srbin, rođen za vreme sfrj i jugoslavija nije moj deo. Prema jugoslaviji i svemu vezanom sa njom osećam samo gađenje, i moj stav je legitiman isto koliko i stav ovog čoveka.

  3. Jadni mi,i jadan covek.Zalutao,kao i mi u Jugoslaviju.Trebali smo da gledamo svoja posla,a ne da ih gledaju drugi.Preskupa skola.

  4. U podnaslovu ste napisali „…i zastavu Komunističke partije“. To nije bila zastava Komunističke partije već Saveza Komunista Jugoslavije!

  5. Bravo Nikola, proći će i vreme ovih profašista, nacionalista i mrzitelja na „srećnoj“ i „ružičastoj“ televiziji i doći će opet vreme normalnih ljudi sličnih tebi.

  6. Taj film necete gledati. Mi znamo da vas ne interesuje demokratija vec nestanak Srbije i nastanak neke nove Jugoslavije.

  7. Dok je postojala Yugoslavija svi su ziveli lepo i gradilo se. Danas u tzv demokratiji imaju samo tajkuni a obican narod Prezivljava a ne zivi. Seljak je bio postovan kao i radnici u farbrikama i svi imali posao od onih bez skole do onih sa fakultetom. Tako da ovo sad stanje ne moze ni da pridje onim vremenima.

  8. Jugoslavija je bila san. Kao i drugi sni imala je i ružnih delova. No, apsolutno se živelo mirnije i sigurnije. Ja kao Srbin, ne vidim napredak ovih 30-ak godina kako je Srbija samostalna država. Jel nas to još uvek koče i ometaju pokvarene komunjare, mrzitelji Srbije … koliko ćemo još decenija pričati da su Titi i komunjare krivi za današnju bedu i jad. Ovi današnji na vlasti u ortakluku sa SPC muku muče da poboljšaju život u Srbiji ali komunjare i SFRJ … Ko koga ovde zaj….a.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.