„Kad otpuštaju vrhunske stručnjake, znači da se sistem klima“: Predrag Voštinić o nuklearnoj inženjerki koja je ostala bez posla zbog tvitova o vlasti

Ostavite komentar


  1. Proterivanje pametnih umova–to je naša“ realnost „i „budućnost“

  2. A direktor postupio politički neutralno, jer je izbacio sa posla političkog neistomišljenika ! 🙂

  3. Kako je lako sakriti se iza „pravilnika“ lukavo zamišljenim kojim se pomahnitala vlastela obezbedila od kritike najumnijih ljudi u zemlji pa moźe da radi śta hoće, dok im leđa čuva i sprovodi po „pravilniku“,neka za siću, prodata i isto tako ucenjena jadna duśa u veĉitom strahu za svoj posao? Nije ĉudo onda kako nam „dobro ide“?

  4. Koliko godina ima ta nuklearna inzenjerka,kod nas se ti kadrovi ne skoluju vise od 30.god.

  5. Kako da ne izražava političke stavove u slobodno vreme? To je njeno ustavom zagarantovano pravo. Izmedju ostalog ne bi trebalo da se uzbudjuje zbog toga kad sledeci put bude ulazila u tu instituciju taj sto joj je dao otkaz će iz nje izaći..molim lepo

  6. Ustanova u kojoj je inžinjerka radila, zbog prirode svog posla, treba da bude pod nadzorom bezbednosnih službi. Ako se nekome ne sviđa kodeks ponašanja zaposlenih u državnoj službi, ili u privatnoj kompaniji, ne mora da radi u dotičnoj.

  7. Vrhunska inzenjerka /nuklearna _/ a ne zna sta je e=mc2 Bori se da postane direktor agencije

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.