Kad vam trebamo tada smo vam prvi: Unija sindikata prosvetnih radnika uputila otvoreno pismo Vladi

Ostavite komentar


  1. Potrebno je da ovakav odlucan i principijelan stav ostane do kraja!!! I nepomeniku, i vladi treba uvek odgovoriti na sve njihove bajke koje pricaju!!! I treba uvek insistirati i traziti ono sto su sami obecali!!! Neka smanje svoje plate na nivo prosvetara, neka se voze sopstvenim kolima a ne sluzbenim, neka placaju gorivo a ne da im drzava placa, neka se hrane kuci i neka goste na ruckove i vecere vode svojoj kuci a ne na drzavni racun, i td, pa ce videti koliko je bedna plata prosvetara a i ostalih zaposlenih u drugim sektorima!!!!

  2. Kao prvo sindikat treba da radi svoj posao da organizuje zakonski strajk cas 30 minuta istovremeno u svim skolama.I da traje dok se potpisano ispostuje.Zasto pisu vladi kada su bili na razgovore i mogli su u lice da im kazu.Vlada treba da zove na razgovore i da se obrati sindikatu a ne obrnuto

  3. .. a roditelji, kako ce preziveti ovu zimu? Sve je poskupelo, u jesen mnogi ostaju bez posla.., sve manje se dece radja, a nada je za mnoge samo iluzija..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.