Kada će Vlada Srbije odgovoriti na zahteve roditelja dece iz OŠ „Vladislav Ribnikar“?

Ostavite komentar


  1. Nadam se da učinioci ovog teškog dela bar osećaju grižu savesti zbog onoga što su učinili

  2. Odgovoriće kada se steknu uslovi za to i to trebaju da pitaju roditelji, a ne neka žuta tabloidna štampa.

  3. Mislim da su žuti tabloidi prvi napisali ime ubice i objavili imena pobijene dece, nisam sigurna, svejedno neko mora da odgovara za to.

  4. Koliko sam čitala još nisu obavljeni razgovori sa svim roditeljima pobijene dece pa valjda zbog toga se još čeka odgovor Vlade Srbije.

  5. Koliko se sećam na konferenciji za štampu niko nije pominjao imena pobijene dece niti ime ubice, možda grešim, treba prevrteti snimak.

  6. Ljudi to je zaista velika žalost. Ali molim vas setite se I Mladenovca. I tamo su poginuli mladi I tamo su ostali roditelji slomljeni od Bola.

  7. Kada budu svi roditelji se okupili i jedinstvene zahteve dali. Ovako je jako neempaticno.

  8. Vlada Srbije i Vučić sve što obećaju to i ispune! Svim silama se bore svakim danom da ispune zahteve, da obezbede maksimalnu sigurnost kako bi olakšali roditeljima i kako bi mogli da budu mirniji zbog svoje dece!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.