Kada počinje smanjenje broja đaka po odeljenjima?

Ostavite komentar


  1. Naše generacije jesu pohađala odeljenja sa 30toro kada se znao red i kada je nastavnik bio autoritet danas je sa ovakvom decom isto da li ih je 15oro ili 30toro

  2. Ne lupetajte. Odeljenja treba da imaju maksimalno 24 djaka. Natalitit opao, narod otisao, prosvetari nemaju kome da drze nastavu ostace visak. Plus ovoliko nasilje, ovoliko gradivo je nemoguce odradito sa vecim brojem djaka

  3. Da su rekli da je maksimalan broj djaka u odeljenju 26 još nekako. Ali 28 je još uvek puno i daleko od idealnih 24 učenika u odeljenju. S obzirom na obimost gradiva i inzistiranje da se svakom učeniku posveti odgovrajaća pažnja radi lakšeg usvajanja gradiva.

  4. Bez obzira na sve,u ucionici ne bi smelo da se ima vise od 25 ucenika,ako se zeli kvalitetna nastava i mogucnost pracenja napretka svakog deteta. Svev ostalo je lakrdija. Prosvetni radnik.

  5. A šta je sa vrtićima? Mislite li da je normalno i korektno da jedna vrtićka grupa broji 34 mališana, od kojih troje dece ima poteškoće u razvoju.
    Pa se onda čude kad se nesto desi i razapinju vaspitače.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.