U tradicionalnoj anketi Somborskih novina za najboljeg sportistu u 2007. u somborskoj opštini proglašena je kajakašica Marta Tibor, članica KK Dunav u Bezdanu. Kao članica četverca Srbije na svetskom seniorskom prvenstvu u Diuzburgu osvojila je bronzanu medalju, na Kupu Evrope u dvosedu, u Milanu, okitila se srebrnom medaljom, a na seniorskom prvenstvu Evrope u četvercu u Pondeverdiju (Španija) bila je peta.

U tradicionalnoj anketi Somborskih novina za najboljeg sportistu u 2007. u somborskoj opštini proglašena je kajakašica Marta Tibor, članica KK Dunav u Bezdanu. Kao članica četverca Srbije na svetskom seniorskom prvenstvu u Diuzburgu osvojila je bronzanu medalju, na Kupu Evrope u dvosedu, u Milanu, okitila se srebrnom medaljom, a na seniorskom prvenstvu Evrope u četvercu u Pondeverdiju (Španija) bila je peta. Marta Tibor se nada da će ispuniti normu i za odlazak na Olimpijske igre u Peking.
Drugo mesto u anketi Somborskih novina pripalo je takođe kajakašici iz Bezdana Renati Major-Kubik, a treći je dizač tegova Igor Tomić. Slede Marijana Martinjuk, rvanje, prof. dr Milivoj Dedić, kasački sport, Miloš Roganović, šah, Zoran Pavkov, auto-reli, Nandor Farago, tenis, Damir Trivić, kuglanje i Nedeljko Musulin, boćanje.
U konkurenciji juniora najbolja je Sajonela Vlođak, sambo, a među pionirima najuspešnija je karatistkinja Jelena Leković. Ekipa godine je Kajak klub Dunav iz Bezdana, a specijalna priznanja pripala su sportskim radnicima Mirku Zorici i prof. dr Stevanu Mašireviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari