Kajl Skot: Amerikanac u Savamali

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Postavlja se pitanje da li je posao stranog ambasadora da on ocenjuje da li su protesti u Srbiji pitanje poverenja vladi. Gospodine ambasadore prestanite da se mešate u naše stvari.

  2. Mogao bi i marince da povede, cisto da i oni znaju u kojoj zemlji se nalaze, posto su neinformisani, a za fantomke su upuceni.

  3. Iako tvrdi da maskiranje fantomkama nije bilo tendenciozno, ništa ne treba uzeti zdravo za gotovo.

  4. Voli da vozi bicikl!? Onda ambasador može da se vozi biciklom sa Bo Džoom po Beogradu, ako već premijer Vučić neće, ne sme, ili ne daj bože, ne ume da vozi bicikl.

  5. Skot je prešao više puta granice korektne diplomatije i neposredno s e maša u unutašnje stvari Srbije, vreme mu je da pakuje kofere i gubi se u svoju zlu i krvavu Ameriku.

  6. Skot kaže da je u Srbiji da bi promivisao Američke vrednosti. Da li su Američke vrednosti promovisane i 1999. godine u Srbiji? DA li je ubijanje nedužnih civila i dece jedna od Američkih vrednosti? da li je bacanje bombi sa osiromašenim uranijumom isto američka vrednost? Ako jeste, izvinite, ali mi u srbiji poštujemo varvarske vrednosti od kojih su neke da ugostimo, napojimo i nahranimo svakog ko nam dođe u kuću, da mu ponudimo konak, da pomognemo onom kome treba i to bez ikakve nadoknade. Stvarno smo varvari.

  7. Ako vec zeli da se bavi problemima mislim da SAD ima sasvim dovoljnjo njih, da mu srpski nisu neophodni i da svako treba prvo da ih resava u svojoj drzavi pa tek onda da se javlja za tudje.

  8. Samo ga vi vodite kuci kad vam je tako divan. Inace u Srbji mora da se postuje srpski integritet.

  9. Srbima svak drugi bolji od nas samih. Sta mislite kako bi prosao neko od nasih, u SAD da huska protiv njihove vlasti i poziva na linc?

  10. Nijedna evropska drzava nije dozivela toliko ponizenja kao Srbija od USA .Prvo su vam oduzeli Kosovo poslali maltene Calu vladu u HAG pitam vas dokle cete to tolerisati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.