Kako će funkcionisati gradski prevoz do 1. septembra dok traju radovi u Bulevaru Nikole Tesle? 1Foto: BETAPHOTO/ANA SLOVIĆ/DS

Tokom radova na redovnom održavanju u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice Ušće, u periodu od 21. jula od 22 sata do 1. septembra, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom radova doći će do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će linije javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će u oba smera, saobraćati ulicama Brankova, Most u produžetku ulice Brankova, Bulevar Mihajla Pupina, Ušće, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

vozila sa linije 60 će u smeru ka Novom Beogradu, saobraćati ulicama Brankova, Most u produžetku ulice Brankova, Bulevar Mihajla Pupina, novoizgrađena saobraćajnica koja će predstaviti vezu između ulica Bulevara Mijhajla Pupina i Ušće (pored Brankovog mosta) , Ušće (pored Brankovog mosta), Staro sajmište i dalje redovnom trasom.

vozila sa linije 60l će u oba smera, saobraćati ulicama Brankova, Bulevar Mihajla Pupina, Ušće (pored parka prijateljstva), Ušće (pored Muzeja savremene umetnosti) , Ušće (ispod Brankovog mosta), Sajmište kružni tok, Staro sajmište i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju autobuska stajališta za linije 15, 84 i 60L i to:

– Ušće 1 (smer ka Zemunu) u ulici Ušće, na poziciji koja se nalazi oko 105 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Mihajla Pupina.

– Ušće 1 (smer ka Zelenom vencu) u ulici Ušće, na poziciji koja se nalazi oko 70 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Mihajla Pupina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari