Kako će izgledati kombinovana nastava u školama?

Ostavite komentar


  1. Na koji način nastavnik koji drži nastavu u učionici jednoj polovini razreda istovremeno drži on-line čas drugoj polovini? U prethodnom periodu svodilo se na to da deca stvarno imaju nastavu svakog drugog dana.

  2. U danima kad su nazovi on line moje dete, cetvrta godina gimnazije u Beogradu nema nikakve časove. I tako od početka uvodjenja ovog vida nastave. Sistematski unistavaju obrazovanje da bi imao ko da mota kablove u Juri za 200 evra, nema veze sa Covidom-19

  3. O čemu se ovde radi.
    Raspust se produžavao kada je razlog bio grip… a sada nikad gora situacija što se tiče zaraze…

  4. Znači starija deca su zaštićena a mlađa mogu i da se zaražavaju do beskonačnosti, ala će da pljušte tužbe zbog diskriminacije.

  5. Prvo da odgovorim-maji-.svaki posao je posten pa i taj u juri za 200e i ti radnici tamo su radnici koji doprinose ovoj drzavi.i drugo ko HOCE DA UCI nadje nacinKOME SMETA ONLINE nadje izgovor!!!

  6. Bolje da nema nikakve nastave nego da idemo kombinovano i da se menjamo na dan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.