Kako da svima pokažete svoju autentičnost? 1Foto: Promo

U svetu gde vladaju sloboda i pozitivan vajb, svi tražimo način da pokažemo svoju autentičnost u moru kreativnosti. Ako samopouzdanje svakog od nas doprinosi stvaranju neke autentične zajednice, onda možemo reći da imamo moć da guramo svet u dobrom smeru.

I sad ćemo vas kao čitalace pozvati da zastanete i razmislite na koji načine biste i vi mogli da doprinesete toj zajednici. Da li ove osobine posedujete? Kako možete da ih iskoristite?

Jedan brend već više od 70 godina donosi jedinstven ukus i osveženje. Futuristički se oduvek zalagao da postane simbol slobode, inspiracije i lične nezavisnosti. Pozivajući vas na akciju, Cockta predstavlja svoju novu kampanju „Od čega si ti?“, koja slavi jedinstvenost svakog od nas.

Kako da svima pokažete svoju autentičnost? 2
Foto: Promo

Sa inovativnim etiketama koje nose različite osobine poput „hrabrosti“ (courage), „strasti“ (passion) ili „kreativnosti“ (creativity), Cockta poziva sve vas da iskažete ono što vas definiše. Pronađite u prodavnici bočicu od 0.5l Cockte koja opisuje baš vas, podelite svoju priču na društvenim mrežama i time izrazite svoju autentičnost.

Pozivamo vas da zapratite Cockta Instagram nalog i postanete deo ove jedinstvene zajednice. Podelite svoju priču, inspirišite druge i zajedno stvarajmo svet pun pozitivne energije i autentičnosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.