Kako izgleda „kućni red“ za pacijente na Sajmu? (FOTO, VIDEO)

Danas u privremenu bolnicu primljeni prvi pacijenti

Ostavite komentar


    1. To se pusta u terminima za licnu higijenu, veoma je inspirativno, pogotovu za one koji pate od konstipacije.

      1. Bolje da se napravi smeštaj za starije od 60 koji nisu zaraženi a žive sa decom ili unucima. Ovako ako neko od mladih mora u kućnu izolaciju jer je bio u kontaktu sa nekim potvrđeno zaraženim automatski dovodi u opasnost starije ukućane, a svesni smo vrlo dobro da u Srbiji mnogi žive pod istim krovom zbog mizernih primanja.

    1. Sta ce im to, neka se strpe malo, nije to hotel sa 5 zvezdica, ovo je napredna Srbija.

  1. Da li je to Vulin pisao raspored na osnovu svog vojnickog iskustva u kasarni? Jao, salim se, salim se 🙂

  2. Sve je to jako tužno..
    Kakvi crni pregledi od 2 sata..ko da imaju variolu a ne grip

  3. Na raspolaganju 10 lekara, 30 medicinskih sestara, da li ce se taj broj povecavati, povecanjem broja pozitivnih na koronavirus? Obezbeđena biblioteka i TV, a koliko umivaonika, tuševa, toaleta ce biti dostupno? PS vec nekoliko komentara mi nije objavljeno?! Da li je razlog što kritikujem prvorođenog vladaoca, zbog represivnih mera u novonastaloj situaciji i kršenja Ustava od strane „voljenog“ nam vođe svaki dan, evo vec 8-u godinu?

  4. Scena: 22 sata, povečerje, ugašena svetla u hali, tišina i neko se prodere iz sveg glasa „Vučići ..d.ru“.

  5. Po tom dnevnom rasporedu funkcionisem i ja koja sam kod kuci .Mene interesuje da li tamo ima tuseva ?. Blago onima koji su prezdravili od korone.

    1. Svi smo zateceni i mnogi se ne snalaze u novonastalim okolnostima. Pokusavam da budem racionalna ,stvarno nije momenat za politikanstvo,briga me za bilo kog iz vladajuce stranke i opozicije,moraju da rade svoj posao,a dali su ga dobro odradili videcemo kad sve ovo prodje. Budimo sada prijatelji sebi i drugima.

  6. Cak iako znam da ovo necete objaviti, moram da napisem da redakcija i ono sta i kako objavljujete pocinjete da se uklapate u iNFORMEr aLo kURIr i sl.novine kao i rTs pINk…
    Narod zeli istinu !
    Pustite botove!
    I umete li da postavite neko PAMETNO pitanje na cuvenoj konferc.za stampu

    1. Bože sačuvaj da bolesne ljude poredite sa vojskom. Sigurno su i bolesni i uplašeni. Treba li još neko da ih muštra u toj poziciji?

  7. Par potpitanja:
    A jutarnja gimnastika?
    Koja štampa? Informer, alo, TV pink i RTS?
    A vizita glavnog psihijatra?

  8. Ps jel se ramo leče ili sređuju hslu i vrše dezinfekciji, vsljda treba da odmaraju kso i svi bolesni a ne da rade. Gde su ti volonteri koji ćt pomoći bolesnima oko higijene prostorija, ludilo mozga.

  9. Jesu ovi ljudi u logoru, o čemu se radi, podseća na opise radnih logora Jasenovac i Dahau, bolesnici i pozitivni na koronu nisu nečiji vojnici ili zarobljenici da im se propisuje šta kada da rade i gasi svetlo. Broj toaleta nije neveden, tuševa, i kako se održava tačno higijena u ovakvim uslovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.