Kako izgleda Specijalna bolnica „Čigota Zlatibor“ nakon požara?

Ostavite komentar


  1. „Vatrogasci raščišćavaju teren, vatre nema, ali dima još ima.“
    Zgrada nema dovoljno spratova za stamatBUM, pa I investitori
    rasciscavaju teren.

  2. Jedina valjana medicinska ustanova u Srbiji.Kao gradjanin, a sobzirom na lokaciju i reputaciju ustanove preporuka novinarima da proprate sve,od nastanka požara pa do završetka sanacije.Za nas gradjane je to mnogo važnije nego kuda se šeta Vučić i Brnabićka i koliko je ljudi na beogradskim protestima.

  3. Kako izgleda blok nuklearne medicine tamo??? Da li je goreo i taj medicinski deo? Da li su obezbedjeni rendgeni, radioaktivni jod sto se daje kod sintigrafije, kapsule za zracenje nakon operacije kancera tiroide itd itd???

  4. @Aman bre dokle neznanje,
    Sudeći na osnovu fotigrafije,čini mi se, da je požar zahvatio blok a, u kome su samo sobe i da nije zahvatio medicinski deo.

  5. Pozara u Srbiji na dnevnom nivovu, nekada i dva. Protekle godine vise od 7000 ! Ni jednom nadlezna lica da izadju sa analizom i upozorenjem gradjanima o bezbednosnoj kulturi. Ni jednom nismo culi sta je uzrok pozara. Ni jedan mediji ne otvara feljton niti tribinu o uzrocima pojave pozara , verovatno najvecoj u svetu. Svi cute ? Kakva je to omerta, kakav strah ? Od koga od nepoznatog Nerona koji diriguje bataljonom palikuca i piromana. Ovo je najveci skandal od 90 godina ? Gotovo hibridni rat ili ? Danas ima izvanrednu ekipu istrazivackih novinara , zasto i nas Danas cuti o ovooj drustvenoj posasti ? Zasto jednostavno svi cute, kakva je ovo omerta ? Hvala vam sto necete cenzurisati iskrenu zabrinutost vaseg redovnog citaoca.

  6. Ako dobro pamtim,pre koju godinu,mozda i prosle,je pominjana ova ustanova za privatizaciju.A sad,pozar.Cudno.

  7. Sve se zna mafija sendvičarska pali jer je atraktivan plac, preseliće te jadne bolesne negde u rupu i graditi hotel, prati narko novac…..

  8. Kad je dim u Vatikanu to je za izbor za papu… Kad je dim u Srbiji to je izbor za investitore… Jasna slika, da bude jasno!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.