Kako je izgledao prelazak preko jednog od visećih mostova u Srbiji? (VIDEO) 1Foto: Prinscreen/TikTok @studiolepotegorana

U kakvom je stanju jedan od visećih mostova u Srbiji, može se videti na snimku koji je podelila jedna korisnica društvene mreže TikTok.

Na snimku od 11. septembra ove godine koji je objavljen na TikTok-u i za koji se tvrdi da je most u Ovčar Banji koji je juče pukao, vidi se da je most u jako lošem stanju, rupe su svuda a daske trule i ispucale.

U jednom od komentara ispod videa jedan korisnik TikTok-a je napisao da je na srušenom mostu bilo znakova za zabranjeno prelaženje, ali da je neko te znakove sklonio.

@studiolepotegorana♬ original sound – studio lepote Gorana

Da podsetimo, viseći most u Ovčar Banji pukao je juče dok ga je prelazio veliki broj turista. Dve osobe su izgubile život i njih desetoro je povređeno.

Sudeći po snimcima i fotografijama koje objavljuju građani na društvenim mrežama, i mnogi drugi mostovi nalaze se u izuzetno lošem stanju, a institucije odgovornost za njihovo stanje, kao i za jučerašnju nesreću, prebacuju jedna na drugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari