Kako je Jasna iz Beograda postala žrtva zdravstvenog sistema čekajući skoro deceniju na veštački kuk

Ostavite komentar


  1. U ovoj državi gde vlada lopovluka i laž za siromašne i poštene nema spasa osuđeni su na propast !!!

  2. ovo nema veze sa VMA. Postoji jedinstvena lista čekanja RFZO, koji ovoj vojnozdravstevnoj ustanovi od 2020. godine nije dostavio potrebni materijal (veštačke kukove) za svoje osiguranike… RFZO je država u drža vi i ne usmeravajte nezadovoljstvo ljudi na drugu stranu…

  3. Nazalost VMA nije to sto je nekada bila.
    Jednom sam bila kad su bili dezurni i dobila sam pritisak 200 od ono sto tamo se desava.
    Bez dobar zdravstveni sistem mi smo propali.Covek ako nema veze moze samo da se nada.Jedan ocni pregled za dete na Zvezdari nemoze da se zakaze.Ima samo jedan ocni lekar i kad je na odmoru niko neradi,onda opet je na odmoru i kad se vrati e tad nema mesta…Placamo zdravstveno osiguranje a sve se lecimo privatno.

  4. Ministar Tomica Milosavljevic je običnu kilu operisao u Nemackoj.
    Pokojna prva supruga Predsednika Vucica lecena je u Francuskoj.
    Mi nemozemo u Srbiji,a decu lecimo SMS poruka .
    Vucic gradi auto put u R S .

  5. Да ли је ово могуће у земљи „просперитета у златно доба“?
    Огласите се др Лончаре, Заштитник грађана, РЗЗО, ВМА…

  6. I ja sam cekala 11 god na VMA. Izdali su mi potvrdu da sam toliko cekala, ali sa njom nisam nista mogla da ubrzam u bilo kojoj drugoj ustanovi. Jos 2 god na Banjici i na kraju sam digla kredit za privatnu kliniku. Na rehabilitaciji u banji kapiram da su regularno operisani obavezno nekoga ‘znali’. Uvek je tako..

  7. Sramota za zdravstvo,sta radi ministar.Zar niko ne moze da stane na put doktorima i njihovom bahacenju.Stalni pricaju o malim platama,asvi rade i privatno.Koliko njih radi na fakulteti, tamo isto prima platu arade sve u jednom radnom vremenu.Dokle vise,ili si profesor na fakultetu pa se posveti studentima ili si klinicar.Za jedno radno vreme dve plate plus privatni posao.MLo li je.Bolesnik sta to bese.Razmisli drzavo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.