Kako je likvidiran Faton Hajrizi, ubica policajca u Loznici?

Ostavite komentar


  1. Ranjen. Poceo da bezi. Policajci su ga sustigli i savladsli. I nista vise. Zasto je likvidiran ako je vec bio savladan? Izgleda da je vec ranije, zbog revansicma, doneta odluka da se likvidira.

  2. u normalnim zemljama ministar podnosi ostavku ranili ga pa ga sustigli i likvidirali pa to samo ima kod nas

  3. Dojavio seljanin. A toliko ljudstvo i dronovi se digli. Kao i malcanski berberin. Uspesna policijska akcija???

  4. @Rade Mozda je trebao da bude uhapsen, da mu se vrate sva dokumenta koja nisu njegova, ako bude hteo da mu se daju i dokumenta Srbije i da se pusti da se brani sa slobode. Ko zna mozda je policajca ubio slucajno, pa bi izvinjenje bilo dovoljno.

  5. @markos, Zora, Rade i kompanija

    Odradjujete burek? Hoce li biti i bonus baklave ako prebacite normu sa ‘komentarima“? Samo, repertoar vam je vec izlizan i provaljen, ponavljate isto od juce i prekjuce, te tako tesko da ce biti nekog efekta.

  6. @markos

    Neko u SAD dao ostavku zbog atentata na Trampa? Sta se desilo sa atentatorom? Uhapsili ga? Ne nisu, nego su ga likvidirali na licu mesta. A ti i tebi slicni samo nastavite da botovanjem i pokusajima spinovanja kao i prethpdnih dana – koga zanima…

  7. Likvidiran je onako kako se likvidiraju ubice, ratni zlocinci i begunci iz zatvora koji pucaju na policiju.

  8. @Rade Ne, nego je trebalo da ga nahranimo i osvežio, da bi mogao da ubije još nekoga.

  9. Ajmo ovako. Malo teorija zavere. Pricaju svedoci da je 5-6 dana taj mercedes vidjan po loznici. Ako mu je platio 450e da ga preveze,nije mu platio da ga 5 dana voza po Loznici. Ja mislim da je policajac nesvesno sprecio neki drugi planirani zlocin zbog ceka je Faton poslat u Loznicu. Razmislite malo,sve je cudno,vozac je trebao da obezbedi bekstvo nakon izvrsenja. Cuvajte se ljudi,vi u Loznici,znate na koga mislim!!

  10. Ministar UP Srbije, Dacic ga vec proglasio “teroristom“ a covek nema veze sa terorizmom, kriminalac begunac, nazalost ubio je neduznog policajca i ranio drugog sve radi bekstva od zakona, to je najbolji dokaz da covek nije imao nikakve veze sa terorizmom, da su mu se preprecili i kosovski policajci ucinio bi isto, tako da Daciceva “ujdurma“ pada u vodu………….

  11. Neki od „komentatora“ bi valjda da podignu spomenik tom albanskom ubici…

  12. Ko će više da veruje policiji i njihovim zvaničnicima, toliko nelogičnosti u izjavama dok se MUP predstavlja kao ozbiljna institucija a zemlja nam ogrezla u korupciju, kriminal, bezakonje svake vrste. A „ekonomski smo tigar i napredujemo na svim frontovima“.

  13. 400policajaca na terenu ,a javijo meštanin.A šta mislite da je ubica uzeo vodo od meštanina popijo i zahvalio mu se metkom u glavu i ode još jedan život.nedužan..Oni su trebali da budu svugde po dvorištima.A ministar priča nepovezano,ne može da se sastavi,hoće medijsku promociju kao AV.Daj reč ljudima koji su bili tu šta im otimaš mikrofon.

  14. Menjao odecu prilikom bezanja?! Znaci, ubio policajca pa stigao da uzme stvari i da ih ponese sa sobom…Da l nije i neseser poneo da mu se nadje, da se okupa i sredi negde?! Smrdi tu nesto

  15. Citam komentare i smejem se, ali mi je najsmesnije podatak da je terorista ukrao bicikl?????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.