Kako je ministarka Darija Kisić izabrana za redovnu profesorku Medicinskog fakulteta u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Hahahahaha…slatko me nasmejaste,žena- ikebana ni P od – profesora!Bruka- realnost današnje Srbije!!!

  2. Tragedija. Titule , diplome, radovi, citati a nije shvatila da virus SARS COV2 ne postoji. Koga ce ona uciti? Ali nije jedina. Zivimo u fantaziji.

  3. Pa kad je ova sve ovo postigla, kad, od jedne nepoznate osobe odjednom ugrabi fotelju ko je toliko ,gura napred, ko ..ima i uglednog brata koji dosta radi za razna ministarstva i ko zna, medjutim ipak je to veliki napor kako moze da predaje a i funkcija evo cak i na ,,pristini predaje studentima, pise da se i razvela i da je u drugom braku …nego kako i te radove uspeva da pise ..sve u svemu da l ta osova u opste spava pa po ovim aktivnostima njoj dan je preko 24 sata u aktivnostima,…neko radno mesto ipak trpi, ipak…mozda ovo gde ne prima platu..a i sta ce joj sa ovim primanjima dosta solidno se moze ziveti..nego dal i studenti se tu pitaju ili ne..zanimljivo….

  4. Prvih dva puta kad se pojavila na tv odmah sam negde napisao buduca ministarka zdrvlja.Politika je čudo

  5. Gde je Ministarka sve zaposlena. Sta kaze zakon o radu 100% na jednom mestu i inda jos max 30%
    Vidimo u ovom slucaju, fakultet, Kosovo, ministarstvo
    Koliki je njena mesecna kvota radnih sati,

  6. Epidemiologiju sam na Medicinskom fakultetu slušao tokom 2006-07 i Darija Kisić mi je u sećanju ostala kao sjajan asistent – pametna, kulturna, obrazovana, elokventna, stručna, da mi je tad neko rekao da će jednog dana postati ministar, rekao bih da to znači da će zemlja ići u dobrom smeru. Zaista ne znam šta joj se u međuvremenu dogodilo, za mene je to enigma.

  7. Darija Kisić Tepavčević će ostati upamćena po tome što je na brutalan način izvređala reditelja Gorana Markovića. Te uvrede joj je napisao njen emotivni partner Karadžić, direktior B92.

  8. Znam dosta vanrednih profesora na raznim fakultetima, koji i posle 10 ili 15 godina obavljanja funkcija vanrednog još uvek nisu dobili zvanje redovnog profesora. Kako je njoj uspelo da za samo 5 godina dobije tu titulu? Ako je tako svaki profesor na 5 godina dobijao titulu redovnog, znači da tamo ima par stotina redovnih profesora. Da li je to istina?

  9. Beogradski medicinski fakultet je na dobrom putu da sve više liči na kragujevački i niški. Ostaje još samo da Arapi uđu u klinički centar Srbije i onda smo stavili tačku na naše zdravstvo.

  10. Problem je kad osvedočeni lopov kaže „Ovo nisam ukrao, pošteno sam platio“ Naravno da mu niko neće verovati.

  11. Profesor na Medicinskom fakultetu, koji puši u zatvorenoj prostoriji kod manikira/pedikira?
    Nemojmo se zezati.

  12. Kakav „skener“za Dr Kisic. Mogli bi takav I za profesora Milosa Jovanovica narodnog poslanika.

  13. Kakvi komentari iskompleksiranih likova. Okrenite se Malo Srbi. Bar se pogledajte Malo u ogledalo

  14. Možda je gospođa stručna i možda je kolege cene ali ono što se dešavalo u vreme epidemije i mnoga dešavanja u kojima je ona učestvovala mi ne uliva nadu da će ona buduće lekare epidemiologe učiti kako zahteva kodeks lekara. Hvala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.