Kako je Vučić došao do brucoškog indeksa?

Predsednik Srbije upisao visoku strukovnu školu za sportske trenere

Ostavite komentar


  1. Zar ovaj čovek nema porodicu? Nek provodi subotu i nedelju (i sve ostale dane) sa svojom decom, nas neka već jednom ostavi na miru!

    1. Draga Mila, ovaj čovek je bacio kosku o koju se sad svi otimaju, kako ne shvatate da nas sve pravi budalama. Sad je to trenerska škola a sutra će biti ko zna šta drugo. Poenta je da se ovih dana niko ne bavi njegovom politikom već ovom krajnje nebitnom stvari.

      1. Jasno je da se naš predsednik igra sa narodom,da ne kažem neku vulgarnu reč. Da nije žalosno,bilo bi smešno. Hleba i igara dajte narodu.

      2. Mi imamo visoko strukovni program za mlade astronome, videce sve zvezde.

      3. Ma, niko se ne otima o tu kosku, svako čudo za tri dana i posle se zaboravi. Naravno, izmisliće nešto drugo. Jedno vreme je bilo kao čita Vebera svako veče, barem po 500 strana. Pa smo (mu) se svi smejali. Sad je ovo i opet (mu) se smejemo. A kroz 15 dana ko zna šta će novo izmisliti.

      4. KORAK PO KORAK NAUČNIK

        Lepo je što predsednik nađe, pored svih obaveza, slobodno akademsko vreme i pored državnih funkcija bez ičije pomoći još i da upiše novi fakultet, za koje dobro mora da uloži dodatno akademsko vreme. Od prednosti za tu oblast ima samo anatomsku građu i visinu. Kako ne bi gubio vremena, ja mu savetujem da u vezi polaganja ispita koristi praktična i teoretska iskustva Tome Nikolića, nekadašnjeg građevinskog tehničara i predsednika Srbije, ministra Zorana Đorđevića, nekadašnjeg ličnog vozača guvernerke, direktora BiE Bratislava Gašića, nekadašnjeg keramičara, magistra Igora Bečića nekadašnjeg konduktera u vezi izrade diplomskog rada, ali eventualno za izradu doktorata koristi iskustva i dostignuća Malog, Stefanovića, Tabakovićke, Šapića kako ne bi gubio dragoceno vreme na pripremi i izradi doktorata nauka. Ostalo je njegov autorski rad. Srećno mu akademsko zvanje, ma bilo koje da je. Nauka nije zec da pobegne.

    2. Divim se nasem presedniku,on sve zna ali nema moc da se uhapai Djilas iako je kako kaW sve pokrao.E sad stvarno mi j3 zao avih koji misle da Vucic nema moc da procesuira Djilasa Bojim se da on nema nikakve dokaze,jer da je ovaj barwm neato ukrao koliko ga mrze ovi napresbi vec odavno bi bio ubapse n.

  2. Proslavljeni košarkaški trener, Aleksandar Vučić, drži seminar trenerima- početnicima: Dudi Ivkoviću, Vujoševići. Đorđeviću, Saši i Željku Obradoviću, Kokoškovu i većoj grupi NBA trenera o ulozi naprednjačkih metoda u razvoju košarkaša.

    1. Pa kad je mogao da drzi doktorima predavanje kako se upotrebljavaju respiratori, sto ne bi mogao i ovima. Samo milsim da bi Duda i ekipa drugacije reagovali od Dr

      1. A kad klincima lupa rampe?
        Onako, narcisoidno-pedagoški baš.

        Ne znam za šta si, ali za trenera sasvim sigurno nisi, Vučiću.

  3. Ode on ubrzo u neku od ex SSSR-a da radi kao trener. Za razliku od drugih trenera on je za taj posao platio. Asistent ce mu biti njegov buraz.

  4. Nikad ne može da bude trener. Plaši se protivnika. Izbegava fer utakmicu. Ako je utakmica nameštena e tu može.

    1. Care – carski komentar. Da ponovim: od kad se pojavio na nesrecu Srbije, na pocetku devedesetih, igra namesteno, prljavo, u cevanicu…
      Da mu nisu napravili stranku Ameri – Montgomeri, Djulijani, pa Toni Bler, Kurc, Merakli Andjela.., i dalje bi prelepljivao slike likvidiranog Djindjica slikom nekog Bosanca, mozda Dodika.
      Jezik, poremecaje u ponasanju, sklonost obmanama, izbegavanje istine i patoloska narcisoidnost – ostale su do danas, a sada je izrazio da sve to prenosi na „decu“. Tudju.

  5. selo gori a baba se ceslja, vlada neka se rasteze do septembra, jadan daca kako li ce ako ostane bez drzvne apanaze

  6. AV se upisao izvan roka predviđenig za upis, a posebno ne bi smeo da daje ispite dok je na funkciji predsednika, zbog suloba interesa tj. pritiska koji bi trpeli profesori, straha od revasizma zbog eventualnog neuspeha AV na ispitu.

  7. Šteta što mu dečački san nije bio da bude kosmonaut ili gastabajter.

  8. Korona hara, narod umire, sistem zdravstvene zaštite se raspada pod opterećenjem, ekonomske posledice neizvesne, pitanje Kosova dolazi u finalnu fazu, očekuju se naporni i iscrpljujući pregovori. A, naš predsednik, rešio da se ozbiljno posveti izučavanju sporta i trenerskog poziva. Pa, sjajno, predsedniče! Da u roku završite i negde i da se zaposlite.

    1. Kad zavrsi nek se javi da ga zaposlim, imam ja neke veze i vezice na tom polju

  9. kakav vam je to naslov kada i vi znate da nije DOSAO DO vec su mu ga doneli

  10. Lopta, lastiš, igraonica, fitnes , trla baba lan , da joj prodje dan , … i tako …

  11. Ovaj jedino ima talenat da zameni Ljubišu Trgovčevića ili Milana tarot. Ume da zamajava narod, a možda je to i dobro. Jednog dana kad ne bude precednik, anarod sa tribina mu spominje sve što su i što sada ćute. Biće baš lepo.

  12. A publika? Nema problema. Stotinak autobusa, puna hala i svi glodju po sendvic.

  13. Zašto od jeseni ?
    Vučiću možeš i od sutra , jer znamo ,da si Kosovo podpisao, što je do sada prva pametna stvar koji su uradio.
    No sva zla koja si počinio ovom narodu SRBIJE, zbog kojih teku suze širom SRBIJE, zbog bolesnih, zbog zaraženih, zbog preminulih,..
    Dali će ta lopta biti korisna terapija, sumnjam, ali od suda pravde
    za sve krivice. za …krivičnih dela , koja si počinio .. baš ti pomoći neće.
    Svakim danom SRBIJA piše srtanice svoje istorije.Ti ćeš biti zabeležen, onako !!usput, kao čovek koji je ubijao Srbiju, dugi niz godina..!!
    Zapamti , Pravda i Istina , jesu spore , ali su u v e k dostižne!!!.

    1. Sta znas sta je on potpisao. Jel bio 2008 kad je proglaseno Kosovo na vlast. Jel on bio u Kumanovu, gde je bio Tadic kad je tog dana proglaseno. Amnezija cini svoje

  14. Želim mu da mu se što pre ostvari dečački san, da počne da trenira neki klub i da nam se konačno skloni sa grbače. Čini mi se da je ovo „koska za žvakanje u javnosti nekoliko dana“! Bolje bi bilo da nas informiše koji mu je plan za rešavanje problema Kosova.

  15. Ajde probajte da nedelju dana ne napisete nista o Vucicu. Dosta je, I previse je, sto se ne skida sa televizije.

  16. Sad se zamlacujete kako je dosao do index-a, a pregovori sa Pistinom > Razocarali ste me vi iz lista Danas. Navlacite se kao da ste od juce. Ili ste vi sktiveni Vucicevci
    j

  17. jos jedan privatni fakultet sa sumnjivim diplomama u stilu sns-a?

  18. lazu da ne rade, na sajtu stoji sa do avgusta funkcionisu ‘otvorena vrata’ za sve zainteresovane, pa put pod noge do ‘skole’ po informacije

  19. Bolje bi mu bilo da je upisao fakultet za žonglere, tu mu nema premca, a sa košarkom samo bi zamajavao sebe i drugih, koji ga ne pročitaju dovoljno.

  20. Da ima malo poštenja, ne bi to radio sada, u vrhuncu svoje političke moći. Ja mu prvi ne vereujem da će ispite polagati bez protekcije.

  21. Jutros je jedan gost na jednoj nevladinoj TV objasnio da je za upis na tu Visoku sportsku strukovnu školu potrebno da se kandidat za trenera aktivno bavio sportom bar tri godine.Ako je to tačno,gde je Sveprisutni odradio sportski staž da bi mogao da studira u ovoj oblasti? I kako da studira ako ne spava,ne jede,prima građane od ranog jutra,otvara fabrike,drži konferencije za štampu,putuje po svetu,brine o svemu i svačemu,odlučuje umesto premijerke i Skupštine,donosi zakone…etc.?! Neka Megatrend kombinacija?

  22. Bas da vidim tog mu…nju od profesora koji ce reci:
    „Kolega Vucicu,nije ovo dovoljno za 6,pali ste ispit!“
    Ili ce reci“sefe,svaka cast,maestralno“.
    Sta Vi mislite?

    1. Mislim da si zajedljiv i cinican i pun mrznje koju ne mozes da kontrolises.

        1. Tako je to, kad nemas sta da kazes…. tako ne odgovaraju ni deca kad se svadjaju. Ja sam svoj sef za razliku od tebe i tih poput tebe kojima je jedini ventil da napisu komentar, pa da udjete 10 puta da se divite evojoj „recitosti“. Takvima, da je Solomon na vlasti, a u Skupstini sve sami mudraci, imali biste primedbu jer bolje znate. Zbog takvih poput vas ljudi i glasaju Vucica, samo tako, vise mu vi skupite glasova nego svi SNS – ovci zajedno.

      1. Covek postaovio racionalno pitanje i ti mu napisa da je pun mrznje?!?! Da li ti stvarno mislis da ce predCednik da pohadja nastavu i izlazi na ispite kao ostali studenti ?!

        1. Verujem da ce buduci kosarkaski “ coach “ imati vecito problema sa „. dopingom “ zbog teske medecinske terapije koju mu doktori primenjuju (. ili ne ) a i prenece „. probleme “ na klince
          Vise Ima prirodnog talenta za “ huliganstvo “ pa je pozeljno da ostane na tom unosnom „. kumstu “ umetnoscu
          Mada odlicno zna sta ga „. ceka “ cim sidje sa vlasti pa je i ovo „. zavitlavanje “ da se manje prica o raspadanju Medecinskog sistema, ne polaganju nikakvih racuna ili neke odgovornosti zbog ogromnog broja zrtava ( umire se u mukama )

  23. Da li ustanova Laza Lazarević ima košarkaški tim?
    Čisto onako pitam, iz znatiželje?

  24. Naše škole pa i ovu jedino što interesuje je 3300 evra i još neki pride ako treba. Sve ostalo se da završiti. I upis i uslovi upisa, i pohađanje nastave iz radnog odnosa i polaganje ispita… Sve može, samo plati. Zato smo tu gde smo.

  25. „…test psiholoških sposobnosti i razgovor sa svakim kandidatom u cilju procene sklonosti za pedagoški rad.“

    I on je ovo prošao?

    1. Takav test ne postoji kad nekonupisuje fakultet ili Visoku skolu. Ocigledno da nemas ni jedno ni drugo. Ko tebi brani, posto si pametniji, upisi ti.

      1. Е он ће репрезентацију Косова,одвести на светско првенство у кошарци.А преузеће вођење те екипе на молбу великог пријатеља породице Вучић извесног Фахри Муслиуа

      2. Hajde, još nekoliko puta pročitaj članak.Pažljivo i sa razumevanjem.I još, znaci navoda („..“) govore da je nešto citirano iz teksta koji se komentariše.

    2. Nego šta! I to kao najbolji student generacije, profani su mu oduševljeno tapšali! A posle otišli da se napiju od mržnje prema sebi što su takve ulizičke i beskičmene ljige…

  26. MOLIM BASARU DA KOMENTARISE OVU POJAVU! U KOJU GRUPU NEVEROVATNIH POTEZA DA SVRSTAMO OAVKO NESTO U OVO TAKO NESRECNO, TUZNO, NEIZVESNO DOBA?

  27. Gospodin Pavle je rekao otprike ovako DA BI NAM SVIMA BILO BOLJE NAJPRE SVAKO OD NAS MORA BITI BOLJI . pobogu ,pa kakvi ste to zajedljivci , iskompleksirani i hranite se vredjanjem i unizavanjem , nema te politicke opcije niti stranke koja ce napreviti bolje sa vama CAST POJEDINCIMA , daleko da sam za SNS ali nisam ni zato da vecina vasih istomisljenika dodje na vlast

    1. Hahhahahaa!!!! Klasicna izjava saradnika SB, ili nekog ko im se „preporucuje“. Ni sam calan ni jedne partije, ali… Ovo je malo unapredjena varijanta. Verovatno imate bar visu skolu? Da nije trenerska?

  28. Ništa taj lik ne može bez muljanja, kao i svi oko njega.
    Naročito sam ubeđen da je prošao test psiholoških sposobnosti i razgovor u cilju procene sklonosti za pedagoški rad. Ko god da ga je ocenio pozitvno po oba osnova, svoj posao ne radi kako treba.

  29. Kada su mogli Toma, Mali,… da dodju do diploma/doktorata da i prvorodjeni iskoristi da bez predavanja, polaganja prijemnog i verovatno polozenim pre roka sa sve 10-akama postane trener. Neka je Bog na pomoci onima koje trenira

  30. ‘el bas morate da me prepadate ovom slikom ovog lika kad udjem na sajt. sva se izbezumim kad ga vidim ovako vestacki nasmejanog. kao da sam u tunelu u filmu Krunski svedok.

  31. U svim istinski demokratskim zemljama ultimativni cilj je apsolutna vecina na izborima da bi pobednik pod hitno formirao vladu iskljucivo od clanova svoje partije. Uzmite slucjaj ‘politickog brucosa’ Vucica. Sa apsolutnom vecinom on trazi koaliciju. Ocigledna poruka narodu: ‘ Znate moja stranka nema dovoljno sposobnih politicara, da bih formirao Vladu’. Umesto da bi sto hitnije formirao Vladu da resava goruce probleme, on se izivljava infantilnim idejama kosarkaskog trenera. E, vidite list kao vas i opozicija umesto da raskrinkaju narodu Vucicevo akademsko sprdanje, politicku sterilnost i ideolosku nezrelost dok ceprka po srpskom politickom bunjistu u nadi da nadje politicki istrosene neo-komuniste da mu cuvaju zadnjicu, vi mu dozvoljavate da neometano soli narodu pamet.

  32. Samo bacajte prašinu narodu u oči, doći će dan vidovdan…
    P.Sajdžo 2020

  33. Šteta! Ja mislio da mu je dečački san da postane kosmonaut… Pa da odleti negde u … da ga više ne gledamo!

  34. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. … da im lupate banane, i da vam se dive što ste stariji i bolji od njih….

Ostavite komentar


Društvo

BIRN: Sinovi Frenkija Simatovića i veze sa saradnicima Slobodana Tešića i firmama na crnoj listi 10

BIRN: Sinovi Frenkija Simatovića i veze sa saradnicima Slobodana Tešića i firmama na crnoj listi

Sinovi Frenkija Simatovića, operativca srpske službe bezbednosti osuđenog za ratne zločine tokom 90-ih, poslovno su povezani sa saradnicima i firmama kontroverznog trgovca oružjem Slobodana Tešića. Simatovići juniori poslovali su sa dve firme koje su na crnoj listi SAD zbog veza sa Tešićem, a od jedne su preuzeli i deset miliona evra potraživanja koje treba da isplati libijsko ministarstvo odbrane, piše BIRN.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.