Kako je Vučić predstavljen na naslovnicama?

Ostavite komentar


  1. Vuk Stankovic je izuzetan, pametan i lucidan komentator.Prava je steta sto se to ne vidi kada progovori.Dobro je da cesto gostuje na TV gde slika govori vise od reci.

  2. Kako će štampa predstaviti bilo koju osobu, a ne samo Premijera, zavisi od novinara koji rade i kako rade.

  3. Šta će te, tako vam je to. Pojedini mediji umeju samo da kritikuju. Sreća pa su ljudi još pre četiri godine uvideli ko vredi, a ko ne. Rezultati aprilskih izbora sve govore.

  4. Danas u srbiji svaki medij, može da piše šta hoće, a ako je neistina, nisam čuo da neko za to odgovara. Komentatora imamo i za izvoz. Svaki tera vodu na svoju vodenicu.

  5. Ako sam dobro razumeo nedeljnici pisu od ekstremne kritike do obicne , sto drugim recima u isto vreme govori o slobodi medija ali i neobjektivnosti vecine.Nemoguce je da nam iz svih evropskih i svetskih institucija dolaze pohvale a da se nedeljnici prave slepi.

  6. Po nekom mom skromnom misljenju, premijer Vlade i predsednik drzave naravno da zauzimaju najvece interesovanje pa samim tim i tekstove u novinama uz dnevna desavanja.

  7. Mislim da se sada stanje ne razlikuje nista posebno od prethodnih deset dadeset godina, tako da mi deluje da se sve preuvelicava.

  8. Svi vidimo šta je Vučić uradio za našu zemlju, a mediji će svakako svašta pisati. Premijer ih svojim rezultatima uvek demantuje.

  9. Mediji ko mediji, uglavnom uvek više pljuju nego što hvale. Bitno je da se vide rezultati premijerovog rada, koji su i više nego pozitivni, a mediji mogu pisati šta god hoće to uopšte nije bitno. Narod je uz premijera.

  10. Ispada da su skoro svi novinari u Srbiji clanovi ilisu dobili posao preko DS-a paim sada vracaju uslugu.

  11. Znaci Danas ima najvise negativnih naslovnica o Vucicu. Mora da ste uzeli dosta zelenih novcanica.

  12. MA,,prava KONCEPTUALNA,,Divota,,,,Dejan Vuk Stanković, I ,,nadimak, ,,Nezavisni politički analitičar,,kako li to radikalski zvuču,i.jel,da,. Ima li u Ovom,,odabranom društvu,,analitičara,,koji ,,nisu ,, videli,,jedan,,posebiti,,,,List,, koga OBILAZE,,SLUČAJNO Kao,,liderovo,,minsko polje,, ZA sve koji Nisu,, neki tamo idioti,, ili ološi,, Ako se List Danas Promeni na način kako se,,slučajno,,primenila i Politika od Minovića i mister Struje,, Mnogo dosdašnjih vernih čitalaca preleze na inostrane listove Ovo je katarza Nudlista,što je za Danas neprepoznatljivo od dana izlaženja,,pa čak i ,,slavnog,,doba Sloboleona i svih satrapa njegove provenijencije,,spasioce, nacije,,pa nam zato tako,dobro ide,daTakvi OČEKUJU,,NJIHOVO ““TEK RECIKLIRANO DOLAZEĆE,,ZLATNO DOBA,,.Nereće nam ,,prepametni,, i,,nezavisni,, Vuk KO LI NAS Tako zdušno ,Preraspodeli,,Na Neke Daleke Istočne Destinacije, prepoznate u civilizaciji kao,,voljne da ,,slušaju,, i ,,prate,,i 105% ,,vođu,,Im, ili im Vuku i bratiji,,,neradi,lenija za spoj na,,inostrane frekvence,,pa SMO JOŠ Uvek Na Papučici,VOZA Za CIVILIZACIJU,.,,samo,,4,7,godina.Važi li Jop uvek poziv madam Sonje LIHT, da se,POZIVAJU MALE SIVE ĆELIJE IZ DIJASPORE DA SE VRATE, U ZEMLJI I ,,POMOGNU JOJ,Zašto bi kada imju ove,,prepametne i napreDno orijentisane ,,nezavisne,,i osvešćene,,,,eksperte,,..Ovde SMETA Svetlost OBRAZOVANIH Lludi A Nesmetaju,,Politikanstki ,Pretplatnici,konceptualnog smera ili ikonouslikani ,bizmis,,majstori,, odani kadroviku IM…

  13. Premijer radi pa je zato i predstavljen u medijima a i logicno je da predsednik vlade to bude nece biti kafe kuvarica u vladi vise zastupljena.

  14. Mislim da nema niceg cudnog u tome sto je Vucic najvise zastupljen po medijima. Covek radi neumorno za korist Srbije i treba da ga bude sto vise u svim oblicima javnog informisanja.

  15. Mislim da premijer Vucic svojim vrednim radom, ranim ustajanjem i kasnim leganjem zasluzuje toliki broj naslovnih stranica. Zlurade objave tipa "ova kafana u zgradi Geozavoda izdaje neodgovarajuce fiskalne racune" treba jednostavno ignorisati. Gospodin Vuk Stankovic je napravio vrlo dobar presek stanja u stampanim medijima. Sa nestrpljenjem cekamo kraj narednog kvartala i njegove strucne i objektivne ocene

  16. Za ovakvu aktivnost nisu dovoljni sendvici i sokovi,vec treba kao onomad uvesti
    udarnicke znacke,koje bi omogucavale napredovanje u karijeri.

  17. Sasvim mi je jasno da mediji u Srbiji danas mogu da objave šta god žele,. a neki mediji i zloupotrebljavaju takvu poziciju za plasiranje laži.

  18. Nazalost ima novinara koji su u stanju da vredjaju institucije Srbije i premijera na najgori moguci nacin ispod svakog minimuma pristojnosti. To za mene nije demokratija nego pristrasno novinarstvo bez ikakvog standarda.

  19. Trebalo bi malo povesti racuna o privatnosti svake licnosti. Nase novinarstvo je jos na losoj poziciji u Evropskom novinarstvu.

  20. Ha ha. Vuk stankovi obozava da formira medijsku sliku na osnovu pisanih nedeljnika. Pravi se da ne zna da je Televizija glavni medij. Alal mu Vucic… nize ne moze

  21. Kako god da je predstavljen u medijima predstavljen je katastrofalno, i mediji što se tiču Vučića i Tome nisu pisali realno. Naše javno mnjenje je inača najgore na celom svetu, ni sa jednom državom u regionu, niti na svetu ne može da se poredi. Novinari izmišljaju tekstove, pišu šta im je volja, ni ne provere dali su informacije tačne ili nisu.

  22. Oni kojima je interes jaka i uspešna Srbija svakodnevno izveštavaju o merama i reformama, o uspesima vlade na čelu sa Vučićem, dok drugi o pozitivnim događanjima ne pričaju samo čekaju da se uhvate za neku sitnicu koju pruveličaju i kritikuju.

  23. kad dejan vuk stanković, kao ovlašćeni vučićev analitičar, nešto izanalizira, onda se tome dive pre svega sns botovi.

  24. Postoje mediji, između ostalih Blic, N1, Rts kojima nije važno da izveštavaju o otvaranju neke fabrike, ali im je mnogo bitno da li je Vučić dočekao Hana u farmerkama ili odelu.

  25. Nedeljnici su mahom protiv Vucica i vlasti,. Nije moguce da bas nista sta radi Vucic i Vlada ne valja.

  26. Da, u Srbiji postoji odredjena sloboda misljenja i izrazavanja na drustvem mrezama i u pojedinim nedeljnicima. Na zalost, zbog malog tiraza, nedeljnike koji imaju kriticki stav prema rezultatima vlasti, cita tek par desetina hiljada ljudi. Jos na vecu zalost, uglavnom smece od dnevnih listova, gde se nekriticki obozava vodja a opozicija ponizava, konzumira vise stotina hiljada gradjana. Na to treba dodati i kontrolisane elektronske medije i imamo kompletnu sliku medijskog mraka. Bez cenzure medija i rada sluzbe SNS-a za ulepsavanje lika i dela vodje, ova neodgovorna i neozbiljna vlast ne bi izdrzala ni pola mandata. Iako tumacenje rezultata istrazivanja ne naglasava sustinu, istrazivanje je pokazalo da u medijima u Srbiji postoji snazna kontrola i cenzura. Pravilo "kvare" hrabri i casni izuzetci.

  27. Tačno se može zaključiti koji su mediji pod uticajem stranaca a kojima nije stalo da Srbija napreduje u ekonomskom smislu i ti mediji su radikalno kritični prema aktuelnoj vlasti.

  28. Jova: Bolje reći , pod čijem su nivinari uticaju. Nezavisni novinari su veoma realni u svojim izveštajima , dok oni drugi gledaju da zadovolje svoje mentore i tako i pišu.

  29. Mislim da su pojedini mediji preterali sa tekstovima o ubistvu pevacice Jelene Marjanovic i od toga napravili pravi rijaliti umesto da puste devojku da pociva u miru.

  30. Normalno je da ce najvise tekstova biti o Vucicu jer je on premijer drzave i pita se o mnogo vaznih stvari za nasu drzavu.

  31. Mediji su uglavnom strani, finansiraju se iz stranih sumnjivih fondova ili su im vlasnici stranci i strane kompanije, mi u Srbiji imamo samo nekoliko domaćih medija .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.