Kako predsednik crta konja

Naprednjaci i njihovih prvih deset godina

Ostavite komentar


  1. Ova kvalifikacija autorke teksta uopste nije na mestu, „politički nekorektan i vulgaran tvit sindikalca Veselinovića, teško uvredljiv po premijerku, bio je usmeren na Pink i Željka Mitrovića.“ Mislim da ste pogresili i da na taj nacin pokusavate da abolirate gospodina Veselinovica od odgovornosti za njegov ispad primitivizma.

  2. Dosta stura analiza. Autorka pokusava da Vucica predstavi autokratom, kao i SNS, izbegavajuci da navede pozitivne rezultate u vidu oporavka privrede, mera stednje, dolaska investitora itd, sto bas nije zabelezeno za vreme prethodne vlasti.

    1. O rezultatima govore činjenice i brojke. Šta su 2000. kad su došli na vlast zatekli Đinđić i Koštunica, a šta 2012. Nikolić i Vučić? Nije teško to proveriti. Koliki je bio rast BDP-a u kom periodu? Raspitaj se malo pa onda piši, nije sve tako kao što to tvoj gospodar tvrdi…

  3. Vi i sada kao novine nemate pametnija posla dok se nalazimo u kriticnom periodu sa Siptarima,da napadate predsednika.

    1. Jadni vi,botovi. Sad morate da komentarišete i članke u Danasu a kako ćete kad ne razumete. Držite se vi Informera i Pinka,preveliki je ovo zalogaj za vas.

  4. Izuzetan tekst. Definitivno, autizmokrata je u panici i voleo bi da se izvuce iz problema u kom je i te kako ucestvovao svih ovih godina. Ali, to ne ide tek tako, istorija nas uci. Jedva cekamo rapslet.

  5. Jasmina u pravu si. Čudno, po komentarima izgleda da „Danas“ više prate SNS-ovci(e) od opozicije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.