Šta je to normalnost? Na ovo pitanje, tumačeći pisca Slobodana Simića, pokušaće da u novoj predstavi, komediji „Kako sam ponovo postao normalan“ odgovor daju glumci pozorišta Castellum iz Kostolca. Ova predstava čija je premijera zakazana za 29. novembar, šesta je po redu iz produkcije pozorišta Castellum od 2008. godine, čime se ovo pozorište svrstava među najproduktivnija amaterska pozorišta u Srbiji.


-Kostolačko pozorište je i ovog puta uspelo da postavi svoju predstavu bez ikakve finansijske podrške od strane Gradske Opštine Kostolac, oslanjajući se na sredstva prikupljena donacijama građana. Šta je to normalnost? To nije samo obično pitanje, već dilema pojedinaca, koji na bilo koji način žele da se otrgnu stereotipima. Naravno, kao i u većini slučajeva pobeđuje zakon većine, kaže reditelj predstave Nenad Despotović.

U predstavi će igrati Dejan Milošević, Veroslava Malešević, Tijana Ljubišić, Milica Stefanović, Nenad Despotović, Nikola Stojković, Slobodan Pejović, Đorđe Rusmir, Veljko Stanojević, Verica Gavrilov, Ivan Dragojlović i Mladen Despotović. Scenografiju je izradio Dragan Pavlović, a scenske efekte vodi Miloš Vušović. U predstavi svira i domaći rok bend „Gedža manufaktura“ koga sačinjavaju članovi: Ervin Mrđen, Duško Kondić, Željko Maljević i Vladimir Bura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari