Kako se piše – „protestovati“ ili „protestvovati“?

Jezičke nedoumice

Ostavite komentar


Ostavite komentar


Društvo

Od nekoliko hiljada evra do "naknade za odvojeni život": Ko ima najveću platu u Vladi Srbije, a ko zarađuje "sa strane"? 8

Od nekoliko hiljada evra do „naknade za odvojeni život“: Ko ima najveću platu u Vladi Srbije, a ko zarađuje „sa strane“?

Najveću platu u Vladi Srbije ima ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić – 372.089,43 dinara, što je više od premijerske Miloša Vučevića (184.048,04), plate predsednice Narodne skupštine Ane Brnabić (211.358,64 din), pa čak i predsedničke plate Aleksandra Vučića (221.862,21 din), pokazuju podaci iz njihovih imovinskih karata, dostavljenih Agenciji za sprečavanje korupcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.