Kako se postaje superheroj

Urednica Danasove kulturne rubrike, sasvim iskreno, o tome kako se uz svakodnevne dolaske u redakciju poslednjih godinu dana borila sa kancerom

Ostavite komentar


  1. Moj naklon do poda dodirnutim čelom.
    Najljudskije, najtoplije, najiskrenije…❤

  2. Srećan rođendan. Danas kupujem, Danas od subote pročitan. Crnjanski, Pištalo i ostali….Bjela, izvinite, imam znak pitanja. Klub čitalaca da. Priča Vaše urednice Ivane je priča mnogih žena i majki u Srbiji koje su se borile za sebe ili svoju decu. Srećno joj bilo.

  3. Samo jedna korekcija, draga Ivana, ne postajete Vi superheroj – već ste postali. I Vi i svi oni koji se bore. Verujte mi, znam sve i to iz najgore moguće pozicije…

  4. Ivana, dirnuo me je tvoj tekst. Želim Ti svako dobro od ♡

  5. Bravo ! Samo tako moze da se pobedi bolest, neprepustanjem ! Ja sam tako pobedila NHL limfom… 8 hemioterapija …i uzivam u zivotu ! A i filmadzija sam, dugogodisnji, ovdasnji ! Naravno da radim jos uvek, i citam Danas !

  6. Navikao sam, i nastaviću, da na trafici kupujem danas. Posle mene čita ga moj komšija. Pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.