Kako se u vreme korone leče pacijenti od drugih teških bolesti

Savetovalište za karcinom pluća smanjuje nedoumice

Ostavite komentar


  1. Volim kad u nazivu imaju „nacionalno“ .Znači samo Srbi.A i savetovalište je za smejanje.Alo pacijentima treba terapija koju nemaju.Kakva bre fijagnostika kad vas ne primaju ni na vrata bolnice ako nemate virus.Eno vam BG na vodi i sve zaražene smestite tamo a bolnice nek rade kao i redovno.Ja imam dijabetes i niko neće da radi kontrolu.Može al za velike pare.

  2. Glupa pitanja postavljate kada SVI osim Gebelsovske propagande rezima znaju da se od drugih bolesti GRADJANI Srbije ne lece i svakia smrt pripisuje se kovidu i jos jedan je razlog da rezim uvede zatvore u nase domove i Srbiju pretvori u koncentracioni logor kojim ce firer dozivotno vladati.

  3. Ovo je potpuno besmisleno! Kaki korist onkoloski pacijent ima od saveta preko telefona, ljudima treba da se obezbedi lecenje , a zna se sta to podrazumeva, koje ,ni u regukarnom uslovima ne funkcionise kako valja! I sada ce lekari tri sata svog vremena da gube na “centrali” , a pacijenti nece imati nikakvu korist!

  4. Svi nadljudski napori su upregnuti u borbi protiv nevidljivog neprijatelja? Pa ko vam kaže da se druge bolesti leče, pa one do sada nisu ni postojale? Končno, otkrio se uzročnik svih dosadašnjih bolesti i umiranja? E sada (malo strpljenja) kada i njemu spajamo, reši će mo se svih bolesti i smrti, možemo reći zbogom? Sretni smo što u ovakvoj situaciji imamo eksperte grupirane u takozvani KŠ, vlast pravde i časti i poštenja, medije koje sipaju istinu brže od prvorođenog, probuđeni i umno misleći narod? Sve su se kockice složile i samo što nismo poleteli i prešli iz zlatno u dijamntsko doba, a nije ni raj daleko od nas? Nema zime, glave gore i pravo u zagarantovanu propast???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.