Na centralnom gradskom trgu u Somboru Gradski odbor LDP juče je priredio performans pod nazivoma „Obrasmo bostan“. Branko Krstić, menadžer LDP u Somboru naglasio je da je sve manje fabrika i zaposlenih u proizvodnji, a da je sve više gradskih činovnika i budžetlija, te da se LDP zalaže za manju, ali efiaksniju, kompetentniju i odgovorniju lokalnu upravu.


– Poljoprivrda je ponižena, seljačka muka obezvređena, putevi nas zaobilaze, a bez savremenih saobraćajnica nema ni investitora. Zalažemo se za izgradnju autoputa Vrbas – Sombor – državna granica, rekonstrukciju železničkog čvora, adaptaciju vojnog aerodrome za civilne namene, izgradnju dunavskih luka i otvaranje novih graničnih prelaza – rekao je Krstić, dodajući da visoki nameti i takse guše preduzetnike i iznuruju domaćinstva.

Ističući da je vreme da se istini pogleda u oči, Slobodan Jerković, član Gradskog odbora LDP, konstatovao je da je „ukus lubenica nekako sve oporiji i oporiji, a naši beogradski, novosadski i somborski politički biroši nas uporno ubeđuju da vreža nikad nije bila mednija, sočnija i slađa, te da zato LDP nudi građanima dogovor za preokret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari