Kako su nam Prajd šetnja, MUP i Ana Brnabić pokazali da živimo u državi koje praktično i nema

Ostavite komentar


  1. Od Ustavnog suda do Tašmajdana ima bukvalno 300 metara, tako da im je „šetnja“ bila „apsolutno spektakularna“,

  2. Da ova vlast radi sta hoce,pljackaju i raznose sve sto stignu u pozadini su komunisti koji plackaju vec 30godina ..Posle naprednjaka i komunista ce ostati crna rupa

  3. Boze, koliko ste zluradi… A da je bilo velike frke, sta biste tek onda kazali?
    Ni jedan ishod ne bi bio dobar. Zaboga, zasto tako???

  4. Ako policija nepostuje zakon onda i čemu dalje da se razgovara. Najbolje da se pita ambasador Hil jer on nas je i bombardovao za naše dobro.

  5. Gospoda draga dosao Americki abasador naredio sta treba i ……toliko da abasadori stranih zemalja neprave pritisak na vlast

  6. Uzeli su mi u petak sate zivota dok sam pokusavala da se probijem kroz saobracajni kolaps i stignem kuci sa posla. Za vikend su mi onemogucili kretanje. Kako da kazem, APSOLUTNO me ne zanima nicije seksualno opredeljenje. Ne bih ni mislila o vama. A sada ste jedino postigli dodatni revolt kod ljudi.

  7. Nema je od 99-te, kada smo kapitulirali na Kosovu! Ako Bog da da Putin pobedi, ako ne zbogom!!! Njima treba Srbija bez Srba!!!

  8. Svi su sve pokušali kao i vi koji to radite godinama da dokažete da nema države.Nakon subote,evo nedelja,a država je tu.

  9. Kakve su vam misli takvi ste i ljudi.
    I kad je sunce vi vidite kisu.
    Aman!!Dosta vise negativnih stavova!!

  10. Ako u tvojoj drzavi naredju oni koji su bacili tone osiromasenog uranium’s na nas,Dali je to drzava?

Ostavite komentar


Društvo

"Može da okači mačku o rep": Dok su novinari pod svakodnevnim pritiskom, ministar informisanja se predstavnicima EU hvali statistikom 7

„Može da okači mačku o rep“: Dok su novinari pod svakodnevnim pritiskom, ministar informisanja se predstavnicima EU hvali statistikom

Tokom razgovora sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žofreom, ministar informisanja Dejan Ristić izjavio je da je u prvoj polovini godine, u poređenju sa istim periodom prethodne, u Srbiji zabeleženo za oko trećinu manje slučajeva ugrožavanja novinara. Sa druge strane, naši sagovornici ističu da novinari u Srbiji nisu u situaciji kojom predstavnici vlasti treba da se hvale, već da treba da se stide.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.