Kako su portali bliski vlasti izveštavali o protestu protiv rudarenja litijuma?

Ostavite komentar


  1. Kad pročitam šta su sve pisali, juče i već godinama u nazad, pitam se da li svi ti nazovimo ih „novinari“ misle da će Vučić i njegova banda vladati zauvek, zar misle da ce za sve njih biti mesta u avionima kojim će pokušati da pobegnu Oskar i najbliži oskarovci. Nije to Nojeva barka, moraće da ostanu i suoče sa zlodelima koje su činili pomoću svojih medija.

  2. Sinocni masovni skup gradjana Srbije u Beogradu, ocigledno nije bio politicki motivisan niti organizovan na ikakvo rusenje vlasti, jer je u sustini bio veliki protest protiv kopanja i prerade rude litijuma u Srbiji. Obzirom da su protesti bili mirni i dostojanstveni, nije poznato gde se to policija toliko istakla da bi je predsednik drzave hvalio.Pa valjda to nije njegov posao?

  3. Dobro , to znamo.A kako su portali bliski BBC- u, Blomberg-u, CNN-u pisali o ovom dogadjaju.?

  4. Novinari su najgori ljudski talog. Dok se zakoni o medijima ne promene, laž će caraovati i kod nas i u celom svetu.

  5. A kako izvestavaju reporteri Danasa, posto nema ni jedneog vaseg izvestaja sa velikog i belicanstvenog protesta ? Jeste li vi mozda bliski vlasti ili su vam novinari imali slobodan dan ?

  6. Izgleda da i Albanci i Hrvati žele vazduh i vodu. Takodje i neonacisti i batinaši.

  7. Pa šta rade onda Ćuta i ostali političari na skupu, ako je u pitanju građanski skup?

  8. Ocekivati od sljam porta.la da realno izvestavaju o bilo cemu je iluzorno jer su pristrasni i u sluzbi vlasti i lazi su im bliske.

  9. Izveštavanje je bilo onako kako treba, tačno i pravovremeno kako bi građani imali pravu sliku o stanju u zemlji.

  10. Samo vi protestujte. Protestvovali smo i 2000-te, pa gde smo sad? Opet nevalja. I zapamtite na kraju je sve politika.

  11. Политика је постала последњи купусни лист, не само да су потпуно неписмени (!), већ свакодневно објављују најгора подметања или без ознаке, или само под иницијалима аутора, 100% на линији режима, а јутарње објаве из Кремља (2 сата разлика) изгледа да се волшебним путем појављују на сајту Политике већ у 5 ујутро, док је редакција у Београду празна (Москва: 7…)
    Власник већине деоница је неко непознато име, своју фирму је регистровао… у Москви.

    Браћа Рибникар се преврћу у гробу.

  12. @Rade i ini, pa zar oni nisu isto tako gradjani? Ne guraju se za govornicu, ne propagiraju svoje ideje ali su protiv rudarenja litijuma i bora, za sada, sto znaci kao i svaki drugi gradjanin. Vi ste navikli da uvek vidite samo g Vucica i onda ne vidite nista drugo, gospodo ima mnogo toga drugoga cak i vise nego boljega. Ziveli

  13. Nadam se da neko vodi preciznu evidenciju o izvestavanju za ovih 12 godina. Pa jednom, nekad, kad sudovi i tuzilastva pocnu da rade ono za sta ih gradjani placaju…

  14. Srećom,pa već deceniju i više niti čitam te mafijaške papire,a ni televizije. Ni ovu tkz“državnu“što mi pare otimaju. Znam kako je bilo,već znamo ko su jurišnici vlasti(samo je Belivuk u zatvoru,a svi njegovi su napolju,tako da je kriminalna grupa koja vlada ,dobro čuvana od njih,a imaju i ove tabanaše i kolače da puste medju ljude)!. Šta reći,narode,krvoločne zveri su na vlasti,vidite i sami…narod goloruk.. Prst na čelo!!!!

  15. Sinoć je bio veličanstven skup,niko nije pomenuo Vucica bilo je svih generacija.Ljudi su bili smireni i svi smo bili protiv Rio Tinta,ne damo da nam zagađuju želju vazduh i vodu.Deca treba da nastave da žive u ovoj državi.Jutros na tv pričaju nebuloze niko se nije tukao i vikao.Jednog dana treba da odgovaraju za svaku laž izgovorenu na Pinku i njima slični.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.