Kako su proruski i ruski Telegram kanali širili dezinformacije o Kosovu?

Ostavite komentar


  1. U propagandi i dezinformacijama prednjače zapadni mediji, to je opšte poznato. Oni prate politiku i interese svojih država. Vi kaskate za njima, ali brzo učite. Poseblo podlo i pokvareno je što vi radite protiv interesa svoje zemlje. Vi podržavate politiku Berlina, Londona, Vašingtona, Prištine, Sarajeva, zagreva… Crnog đavola ćete podržati…

  2. Zapad tj najvise sada Berlin preko Kurtuja provocira, sikanira …Srbe i Srbiju, a onda taj isti zapad optuzi Rusiju i Srbiju da sire dezimformacije i zele rat…Licemerlje zapada tj EU smo videlin90 tih na tlu SFRJ.

  3. Ma Rusi izmislili i propagandu i dezinformacije i huskanje…

  4. Rusima bi konflikt na Kosovu lego ko kec na jedanes’. Što više frke na Balkanu, njima lakši njihovi problemi. Tako je bilo i 90-ih a i ranije. Ljudi ne zavaravajte se, u politici nema ljubavi, svako svoju korist gleda (osim nas- mi nekako baš volimo da upadnemo u sukob a da pojma nemamo za čiji interes to radimo).

  5. Више ми је проблем што су неки НАТО официри наводно поручили да би Србију сравнили са земљом ако би српска војска бранила Србе на Косову

  6. Đe je Srbija branila Srbe tamo ih više nema, zato bi najbolje za Srbe bilo da ih Vučić Vulin i njima slični više ne brane

  7. Ko god ide u Brisel da pregovara o Kosmetu odmah ga uhapsiti. Vucica uhapsiti sto je isao na pregovore, i izdao Kosmet i Srbijuu.Vratitibpregovore u Savet Bezbednisti sa Amerikom ane sa Balistima.Amerika nam je otela Kismet.

  8. А наравно ви верујете шта РСЕ све објављује и све што каже !!! Мааа дааааа

  9. Kosovo je Kosovo! A Srbija je dobila Vojvodinu (1918) i Republiku Srpsku (1995) i dosta!

  10. @Гужва

    Јок, верујемо само шта Руси напишу…

  11. Može li neko od mnogobrojnih komentatora da demantuje konkretno što je ovde napisano, osim što drži pridike o Zapadu? Mediji u Rusiji nisu slobodni, to je opšte poznato. A sada su u službi rata i zločina.

  12. Vi iz „Danas“ poslujete u Srbiji? Srbija ne priznaje tzv. Kosovo. To tzv. morate da upotrebljavate i vi! Jasno je da ste usmereni protiv Srbije i srpskih interesa ali nase zakone morate da postujete!

  13. @Mile

    A ti, Djortdje,m zivis u Srbiji? Ako je tako, zasto ti smeta nesto sto je napisano protiv Rusa koji, i to je dokazano hiljadu puta, su nam u istoriji naneli vise loseg nego dobrog?
    I zasto onda ne zivis u Rusiji, ako ti je Rusija majka?

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 9

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.