Kako su srpski tabloidi pisali o zabrani posete Vučića Jasenovcu: Novo dolivanje ulja na vatru nacionalne mržnje

Zbog skandala oko (ne)najavljene posete predsednika Srbije Jasenovcu

Ostavite komentar


  1. Bolje bi bilo da je najavo dolazak u Glinu!Tamo gde on govori,Srba više nema…bar je praksa tako pokazala…

  2. Nije nikakva tajna da su hrvati nacisti i ustaše, podstaknuti Vatikanom i Austrougarskom u svojoj nemilosrdnoj mržnji i ubijanju Srba i pravoslavaca. Istina je istina i ništa je ne može sakriti, nikakvo foliranje i lažne predstave. Istorija nam govori sve što treba da znamo, i da nikada ne zaboravimo.

  3. Zbog kog razloga tabloidi tako neargumentovano izvestavaju i kvalifikuju dogadjaj. Kakvu korist oni imaju od narusavanja odnosa sa komsijama. Ko jos ima korist od toga. Zakljucak je jednostavan.

  4. Браво за Кораха и насловницу Данас.

  5. Каква бре забрана, зар Јасеновац није у Србији оној Вучићевој Великој.

  6. Ovo ne postoji na planeti zemlji. Ljudi koji rade u tabloidima su najveca nevaspitana huskacka stoka. Jadno

  7. Ja u svemu tome vidim samo bolesnog bosančerosa koji je okupirao Srbiju.

  8. Koga više zanima cirkus crno crvene koalicije? Jedan dan smo u ratu sa Kosovom, drugi sa Crnom Gorom, treći sa Hrvatskom… Jedino što umeju je da non stop drže tenziju i truju ljude patološkom mržnjom! Na žalost, ta priča im prolazi kod većine decenijama. Za to vreme oni su se obogatili preko naše grbače, zauzeli hektare stanova, rezidencija…

  9. Dolivanje ulja na vatru nije dobro ali je jos gora odbrana ustaskog rezima.

  10. Koliko nemamo samopostovanja, da se sa toliko truda pokisava opravdavati hrvatska zabrana .Zato nam i sve ide ovako.

  11. Javne osude za korupciju koja nije sudski dokazana su ozbiljno krivično delo i, u ovom slučaju za razliku od onog u Hrvatskoj, nešto što zaista ima cilj na u državi stvori „kaos“.

  12. Sada razumem Hrvate zašto su pobegli glavom bez obzira iz kandži Beograda

  13. Sta bi sa ukrajinskim avionom, oblajznula mu gefufna….ostade patriota bez miliona…

  14. Oni koji opravdavaju ponašanje Hrvatske, da su mogli 95. bi vratili Srbe preko Drine da ustaše nastave tamo gde su stali u Jasenovcu, nadam se da to srpski narod nikad neće dozvoliti.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.