Kako su zaposlene u bolnici zvali na skup SNS: Tražili im spiskove i brojeve telefona članova porodica, govorili da im „Vučić daje hleb“

Kako se medicinari "podstiču" da podrže predsednika

Ostavite komentar


  1. „zdravstveni radnici zainteresovani da odu na skup“
    Koliko vidim i sam Panić kaže da su pozvani zainteresovani da se krene grupno od bolnice – znači nije izdao naređenje i ultimatum da mora da se ide. Ne razumem šta je onda tu sporno osim što očigledno ima onih koji žele da idu na skup, baš kao i onih koji ne žele?

  2. Pa, zar ovaj nije rekao da nece ucestvovati u kampanji posle 21. marta? I sta vam znaci: „Objavlujete komentare suvise brzo“?

  3. Ugledali se na koleginicu Dariju.
    dr.Panicu cutite o Gospodji Ministarki i Konu?.
    Bolje bi bile da nam se ne obraćate.,dok ne progovorite o odgovornosti dotocnih.
    Cela Srbija govori ,a Vi,Radovanovic,Zujovic štitite svoje esnafske kolege.
    Imali bi ste veći rejting.

  4. Ovo je sramno ja licno stranacki nikada nisam, ali ovo sta rade SNS u Vranju je kriminal, sva javna preduzeca i ustanove su pod pritiskom da glasaju za njih radnici se potpisuju i sl.teror se vrsi a svi od gradonacelnika pa ovih nepismenih direktora se pune ko brodovi.s ovamo AV prica nam bajke.

  5. E ovako taj direktor momentalni otkaz da dobije i zabranu da nikada vise u Srbiji ne moze da se zaposli u zdravstvu nego samo kao fizicki radnik u magacinu pod uslovom da nije zdravstvena ustanova

  6. Samo nije rečeno da vd direktor Opšte bolnice ZORAN MRVIĆ direktno profitira od svakog novog zaposlenja. Tako za zaposlenje lekara traži i uzima 5000 evra a za sestru 3000.Ako oseti da može da se masno okoristi uzima i više. Jedino svojoj ženi nije uzeo pare za posao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.