Kako Telekom Srbija pokušava da naplati nepostojeći dug?

Građani na lokalu: Pismo bez adrese

Ostavite komentar


  1. Ista priča i kod mene. Baš sve isto. Niti su mi preselili internet i telefon na drugu adresu (samim tim nisam ni mogao da koristim), račune su redovno slali na staru adresu (u međuvremenu sam išao par puta do pošte da proverim šta se dešava sa premeštanjem broja i interneta), otišao sam u Kinu da radim; a onda jednog lepog dana, na vratima dođe izvršiteljka-mama. Moj maloletni sin je bio sam kod kuće i objasnio im je situaciju. Poslao sam novac i platio globu (oko 40 000 dinara). Živela pošta!

  2. Krajnje je vreme da srpska javnost podigne svoj glas, i reaguje protiv besmisleno velikih ovlašćenja sudskih izvršioca, i načina na koji sprovode postupke. Javna je tajna da prodaju zaplenjene imovine po višestruko nižoj ceni od stvarne sudski izvršioci organizuju u saradnji sa oformljenim interesnim grupama koje, nakon zaplene, prodaju tako kupljenu imovinu na tržištu po stvarnoj ceni. Da ne pričamo o tome što se pleni mnogostruko veća imovina od vrednosti samog duga.

  3. Jedino Danas i još par medija može da prenese ovu vest, režimski mediji izbegavaju da pričaju loše priče o Telekomu i sudovima (makar bile istinite). Trebalo bi ovo objaviti na engleskom, da svet vidi kako u Srbiji funkcioniše sudstvo, pravni sistem, država…

  4. Ništa čudno od Telekom-a, imao sam sličan slučaj, samo što su u pitanju bili izmišljeni računi na koje moram u datom roku lično da se žalim, ne vredi ni opunomoćeni advokat…. bio sam u inostranstvu, valjda su imali tu informaciju, a kasnije sam sznao da sam jedan od mnogih. Jeftinije mi je bilo da im platim nego da dolazim i ulazim u lavirinte pravnog sistema kvazidržave, ali od tada firmu za udomljavanje partijskih kadrova i povremeno pružanje nekih usluga, zaobilazim u širokom luku, i smatram je zločinačkim udruženjem za sticanje protivpravne imovinske koristi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.