Kako vladajuće strukture manipulišu detektorom laži

Ako odbiješ poligraf - kriv si

Ostavite komentar


  1. Deforisani i narod i drzava. U pravnom i svakom drugom smislu. I bice sve gore i gore dok je ovaj rezim. A sto je najcrnje, pored ovakve opozicije- kraj im se ni ne nazire.

    1. poligeaf nije merodavan, ( na sudu ) uvek mozes da prevaris .. poligraf.

  2. Nije samo problem u tome što Vučić maše rezultatima poligrafa.
    Mnogo veći problem je što on laže da je uopšte bio na testu poligrafa! Jer da jeste oni bi pokazao te rezultate a ne samo mahao njima.

  3. Funkcija „poligrafa“ je oslobadjanje krivaca. i zlocinaca na vlasti za upropascavanje drzave Srbije u svakom smislu ekonomskom, geografskom i nacinalnomm .

  4. Braća Sremac, sve se slažem sa vama uz dodatak da ovi na vlasti zloupotrebljavaju neuk narod koji i ne zna šta je Poligraf, ali zato veruju sve što obožavani kaže.

  5. Al kapone bi ladno prošao test.Jer on stvarno u dubini dušeje radio nešto normalno,zakon mu dizvolio.

  6. Raspitivao se ja kod simpatizera :Kako to radi?Odgovori su fascinantni,nemože ti da prevariš kompjuter on sve zna!
    Nije kompjuter!On te skenira i tačno zna da lažeš!Nije skener !Nema veze šta je ,što beže od njega ako ne otkriva da lažeš.Pošto je već imao informator u rukama izgubio sam svaku nadu .Zapalio je cigaretu ručne izrade,pitam kakav je duvan?Digli bre cigare,ne može se živi više ali kupim pa motam pametniji sam ja od njih.Kod takvih poligraf ima status vasionskog broda.

  7. Tajne službe KGB, CIA itd. su još pre više od pola veka imale tzv Serum istine. Ubrizgaju ti i parlaš sve bez zadrške. Do istine se lako dođe, a za manipulacije su potrebne komplikacije

  8. Da li je Vučić saučesnik kada kaže da je Radoičić prošao famozni poligraf (koji nije dokaz) i posle toga se svaka dalja istraga obustavlja???

    …I ko kaže da je bio na poligrafu? Vučić???

    Ko je ubio Olivera Ivanovića?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Kada bi na nezavisni poligrav zakacili Aleksandra Vucica, sigurno bi „eksplodirao“ od kolicine lazi, koje doticni u jednoj minuti moze izgovoriti.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.