Kako nam je Vučić čestitao rođendan, ali pre 11 godina: "Da list Danas ostane uporište evropske Srbije" 1FOTO Stanislav Milojković

List Danas slavi danas svoj 27. rođendan. Pre 11 godina među poštovaocima naših novina koji su nam čestitali 16. rođendan našao se i današnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je tog 9. juna 2013. godine u čestitci, između ostalog, naveo da je Danas njedna od najznačajnijih novina u Srbiji i regionu i poželeo da i dalje ostane uporište evropske Srbije.

Njegovu čestitku za Danasov 16. rođendan prenosimo u celosti:

„Poštovani, u izgradnji nove Srbije, kao sastavnog dela evropske porodice bitno je i da javni mediji budu još profesionalniji, da se bore istinom i za istinu i za osnovne moralne principe.

Dnevne novine Danas su tokom proteklih 16 godina ispisivale kritičku, ali i izuzetno dragocenu hronologiju življenja na ovim prostorima i postale jedna od najznačajnijih novina u Srbiji i regionu. Skoro dve decenije posvećenosti društvu je dostignuće na koje možete da budete ponosni.

Čestitam rukovodstvu, zaposlenima i svima koji su doprineli razvoju Danasa ovaj jubilej i želim vam da i dalje ostanete uporište evropske Srbije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari