Kako nam je Vučić čestitao rođendan, ali pre 11 godina: „Da list Danas ostane uporište evropske Srbije“

Ostavite komentar


  1. Pa lagao huligan!
    Ali zato vam ja iskreno
    čestitam rodjendan i želim sve najbolje!

  2. Svoju veoma nisku tiražnost pokušavate lažima o našem predsedniku Vučiću da povećatete listiću lažljivi Danas.

  3. Našalost, Danas nije šta je nekad bio. Politika se previše umeštala. Već par godina u medijima vlada mišljenje, koje je duboko pogrešno, da se nezavisno i objektivno novinarstvo bazira na kritici Vučića i sns-a. I samo na tome
    Što je daleko od istine. Da ne pominjem da je to posao novinara kao eto je lekara da leči. Kada je u pitanju opozicija tu nestaje svaka objektivnost i neskriveno se zauzima strana, čak se ide i do poltonisanja pojedncima. A mnobrojni i svakodnevni problemi građana u urušenom društvu su sporedne teme. Sve je gori odnost prema građanima zdravstva, institucija, komunalnih preduzeća.. I sve su više građani obespravljeni od strane istih. Ali to medijima pa ni Danas-u nisu teme ali jesu šta Marinika i Đilas svakodnevno pričaju i objavljuju. Iako nemaju konkretne rezultate dugi niz godina.

  4. čestitke Danasu!
    neverovatno koji Vučić onda i sada! mada, verovatno mu je savetovano da bude fin, sada su sve maske spale.

  5. Pa Danas se vise promenio od Vucic . Vučića je ispalila Nemacka sve je radio po njihovim savetima, a oni okrenuli plovi oko Kosova 100 posto zbog ratobornih zelenih.

  6. Ko li se promenio, AV ili Danas za ovih 11 godina pa sad nema čestitanja? A možda čestitke nisu uzvraćane?

  7. @Maria
    Da niste možda pomislili o tome da ovaj Danas nije isto što i onaj od pre 11 godina. Vi očigledno niste čitali tadašnji Danas koji je sada isključivo u rukama Djilasa, Šolaka i njihovih satrapa.

  8. Brankica Stanković!!! Danas je novinarstvo postalo spin,prenos drugih medija,šta je neko rekao…Nema istraživačkog rada,Brankica je poslednja to bila. Tužno je gledati Pink,Hepi,Informer… a tzv nezavisni to nisu. I vi ste se utopili u sivilo svih pomenutih,naravno u nekim segmentima. Ipak srećan vam rođendan i pustite sta piše index,oslobođenje…

  9. E, posle je oskar kao vlastodržac koji nije mogao da „pripitomi“ Danas, video, da kao opozicionar nije dobro video! Hahahaha. Bedni la*ovčina!

  10. Dragi njegovi botovi….objektivnost se odražava u zdravom razumu i logičkom pristupu. Odgovornost za sve što se dogodilo u poslednjih 12 godina snosi jedan čovek koji je personifikacija stranog plaćenika. Međutim to vaše ponašanje i činjenje ne abolira. Naprotiv, nameće različite oblike lusrtacije i kažnjavanja u okviru postojećih i vudućih zakona.

  11. Odavno ste vi prešli na stra u neprijatelja Srbije i srpskog naroda.Ni Vučič nije cvečka ali je itakav bolji od vas.Vi samo radite za i sa neprijateljem,a on ,mada malo rogobatno,uglavnom za Srbiju.

  12. Odavno ste vi prešli na stranu neprijatelja Srbije i srpskog naroda.Ni Vučič nije cvečka ali je itakav bolji od vas.Vi samo radite za i sa neprijateljem,a on ,mada malo rogobatno,uglavnom za Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.