Od sledeće godine nova vakcina za osmake protiv velikog kašlja: Da li će to sprečiti umiranje beba od te bolesti u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Izgleda da zdrav razum radi na tome koliko se moze. Sad je sve u Facebook rukama.

  2. Pa da, kako drugačije progurati mRNK bocku u Srbiji?
    Problem-Reakcija-Rešenje
    Za idiote da misle

  3. Volela bih da znam da li se pojedini lekari secaju da su polozili Hipokratovu zakletvu , a jos vise me interesuje da li uopste znaju kako ona glasi ?!!!!

  4. U zivotu se treba drzati nacelima a ne zakonima ucenama i pretnjama. Kakve veze imaju osmaci sa bebama i uopste jedan covek prema drugom..drzava treba da se bori da nema siromastva, da neguje i leci pacijente i sto rece otac medicine NI POD PRETNJOM necu pogaziti nacelo humanosti, jedno i jedino nacelo ne samo za medicinu ali medicina je izgubila i svoje dostojanstvo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.