Kamenovan voz Soko: Zamena stakla koštaće nekoliko hiljada evra kaže Vesić

Ostavite komentar


  1. Dobro je da nije nekoliko miliona eur. Par hiljada cemo izdrzati, a da li cemo ostale milione koji nam se montiraju videcemo jos.

  2. Pre 4 godine smo bili u Leskovcu, krajem avgusta, roštiljijada. Išli smo vozom iz Niša i nazad, nov, novcat, lepo uredjen.
    Kad smo stali u Brestovac, izašla su mnoga deca, djaci, koja su se vozila iz Leskovca. Čim su izašli, zasuli su voz kamenjem, masovno. Sve je bilo iz vana oštećeno. Nikada to neću zaboraviti, tolike psovke i povike uz izlive besa protiv nečega što je novo i lepo i što koristi svima nama. Nikada ovo nisam zoboravio, ne verovatno.

  3. Nenormalan narod! Svoje uništavamo, tj uništavaju. Negde sam pročitala da je voz SOKO kod nas na pozajmici, pa verovatno zato moraju da poprave staklo. A kompozicije BEOVOZA niko ne gleda. Išarano spolja, prljavo i smrdljivo unutra. Ove nedelje svakog dana uđem u lep novi autobus, ali mi je tužno kad pomislim na šta će ličiti za kratko vreme, jer od kad se stave u upotrebu vozila se ne čiste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.