Kamila Valijeva: Čudo od deteta u doping aferi

Ostavite komentar


  1. Cudim se da se niko, bas niko u Srbiji nije setio da treba tom detetu ponuditi drzavljanstvo Srbije i da na sledecim olimpijskim igrama nastupa za Srbiju. Nije to glupost vec prava prilika. Naime, ruska trenerka odbacuje sve to devojcice cim napune 17 godina kao stare kante. Gde je sada Zagitina, Medvedova i druge sjajne klizacice. Samo devojcice mogu da izvedu kvad i zato ih jedino koriste u tom periodu sto je nekorektno, ali donosi medalje. Sjana prilika za Srbiju koja ionako nema nikoga da dobije neku od njih, Putin bi pristao verujem, a nama medalje nisu prvi prioritet vec ucesce je dovoljno. Idemo.

  2. Zagitova i Medvedeva su se bacile na zaradjivanje para, zvezde su revija i zastitna lica svega i svacega. Niko te devojke ne odbacuje, nego one jure da osvoje sto vise i da sto pre napuste takmicenja, a sa klizanjem nastavljaju- za pare. One menjaju trenere, one odlucuju o svojoj sudbini. Ova Kamila se dopingovala u reziji sopstvene porodice da bi pobedila druge Ruskinje, i to bas ove dve koje su osvojile zlato i srebro, a koje nije imala sanse da pobedi- bas da bi sto pre otisla da klize na pare. Nema tamo vise komunizma, al ima kapitalizma. Uzgred nemamo mi para nju ili bilo koju od njih da platimo. Mi bas zivimo u nekim opasnim izluzijama i neinformisani smo.

  3. Bik sa Majorke ZASTICEN.
    Razjareni bik na terenu.
    Otkrijte tajnu i mi bi smo leteli ,toliko nam dobro ide.

  4. Ovoj klizacici je pobeda priznata pre nekoliko dana uprkos aferi o dopingu jer je u decembru na testu pala iako nije ni znala da je ima u krvi. Od tad je proslo dva meseca i na dva takmicenja jos joj nista nisu nasli. Ova medalja je ipak priznata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.