Kamp u Kruševcu – primer kako Putinova informativna okupacija zloupotrebljava i decu u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ovo jeste glupost, i zajedno sa ovim treba tužiti i Dizni i Nickelodeon zajedno, kao i sve koji prodaju pištolje na vodu ako gledamo na“organizovano normalizovanje i navikavanje dece na ideju nasilnih ratnih smrti“

  2. Ovako gruba manipulacija sa decom, u svakoj normalnoj zemlji bi bila kvalifikovana kao krivično delo. Nažalost, Srbija je daleko od normale.

  3. Kakvi su to roditelji koji dozvoljavaju da im neko zloupotrebljava djecu?
    Kakva je to ?
    Kuda ide Srbija?

  4. Paradoks svega ovoga je da je ’99. godine dosta mobilisanih Kruševljana napustilo položaje na Kosovu. Verujem da ima i dosta roditelja među ovom decom koji su pobegli. Znači, ne branimo svoju zemlju ali se radujemo kad Rusi napadaju Ukrajinu i pljujemo Ukrajince što brane svoju zemlju!!!???

  5. Pa da covek ne poveruje,a naravno niko nece odgovarati za ovo.Sto bi?

  6. Od kada je to bio problem igrati se plasticnim pistoljima i puskama.Zar starije generacije nisu se igrale Nemaca i Partizana?Cenu ta tolika frka..i kakve veze ima Rusija sa time?

  7. Mozemo li da stanemo na kraj ovoj britalnoj okupaciji srbije od strane rusa i njihovih pomagaca. Ovo je ludilo. Pa zar smo prodali svoju cast i obraz za ruski gas i naftu.

  8. Zašto se ne traži objašnjenje od Ministra prosvete u vezi ovog događaja?
    Zašto o tome ne daju objašnjenje direktori škola, prosvetni inspektori?
    Da lu smo mi samostalna ili na svojoj teritoriji neutralna zemlja na veslanje službenika drugih zemalja i njihovih ambasada.
    Humanitarni centar? ?je dovela naša zemlja i oni vršljaju oo njoj kao svojoj gubernija.

  9. E, crno ti vojvodstvo. Kakvo pitanje, šta Rusija ima sa tim? Pa ko je ovo ludilo i sa čijom djecom organizovao?

  10. Složicu se sa tekstom ,no šta ćemo sa video igrama poput činimo se da se zove GTA i sličnim nasilnim porukama kroz iste te video igricie a o finim indoktrinacijama da i ne govorim.
    Da ne spominjem internet koji edukuje omladinu i mlade gde je porodica istisnuta i obezvredjena i to na vrlo sofisticiran način .

  11. Stara informacija imali nešto novo neki prosvercovani ruski top na pester sakriven preko rumunije doteran za vezbanje,nezaposlenih srba,

  12. Udzbenici istorije, primer kako Nato rezim, zlouptrebljava decu u Srbiji….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.