Kamp za migrante iz EU neće biti u Srbiji

Spekuliše se da bi Bosna i Hercegovina mogla da dobije novčanu pomoć ali i obavezne kvote za njihov prihvat

Ostavite komentar


  1. Sreča njihova, jer bi se lako moglo desiti da se nadju u masovnim grobnicama.

  2. Naravno da necete; ‘… napraviti one uzasne kampove kao u vasoj zemlji (Srbiji), …’! Umesto toga, uz pomoc istog onog saudijskog novca koji vam je poplavio Bosnu vahabijskim dzamijama i medresama, … napravicete ‘uzasni kamp’ od cele Zapadne Evrope?!

  3. Bice prihvatni centri u svim drzavama tzv. zapadnog Balkana koje su na ”bezalternativnom” putu da postanu clanice EU. Zapad ce placati za ovu , po njih, najjeftiniju varijantu zbrinjavanja migranata. A zemlje zapadnog Balkana ako prime previse ovih ljudi same ce spreciti svoj ulazak u EU ,jer iste EU ne zeli!

  4. @La Stinche
    Ti se bas trudis da budes proglasen za najveceg rasipaca nebuloza i idiotizama u komentarima za ovaj mesec ali i za citavu 2018. godinu? Za sada si ubedljivo na prvom mestu i to uz kakvu konkurenciju. Samo nastavi ovako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.